Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Micles. Szacun. Tyle ode mnie.

P.S I Ty jestes umysłem scislym? Lepiej mi sie to czytało od niejednej przygodowej ksiażki

Zaiste, iktorn, jak książka przygodowa. Zapytaj tej kobiety czy dla niej tez jest to taka przygoda? Czy naprawdę uważacie, że wrzucajac złotówkę, pięć czy dziesięc złotych macie prawo do takich zdjęć? A Michał jest scisłym umysłem, nie zamienił z kobietą ani słowa, chociaż mógł, natomiast ze szczegółami opisuje jakich użył obiektywów...obraz, matówka, PSix, 70-200, pokretło czasu.... a kogo to obchodzi? Co mozesz powiedzieć o tej kobiecie? NIC. "Piekna konwersja do czarno-bieli"... "gratuluję oka i podejscia"... o tym, że Michał robi zdjęcia dobre technicznie to juz wiemy a o jakie podejście Ci chodzi, Feelip, że podszedł wystarczajaco blisko?... ze odległośc dobra?

"Po raz pierwszy doświadczyłem pełnej akceptacji o jakiej mówił Natchwey w filmie War Photographer." Jaja sobie robisz, Michale?

Powiem tak: tak naprawdę nic nas nie obchodza tacy ludzie, są jedynie "obiektami" do sfotografowania, jak ptaszek na gałęzi, chociaż z nimi łatwiej...nie uciekają tak szybko... no i zawsze mozna pójśc do domu, ogrzać się i wrócić żeby poprawić w razie gdyby pokrętło się przekręciło. Nic nie tłumaczy tych zdjęć...nawet te pare złotych, które wrzuciłeś do kubka.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    Brrr , aż mnie ciarki przeszły. Lepiej żeby takie tematy nie istniały .
    ale istnieją... i mozna zrobić parę zdjęć
    Cytat Zamieszczone przez Miłosz G. Zobacz posta
    działają te zdjęcia. pokazałeś kawał dobrej roboty!
    i co? jak na Ciebie podziałały? zaczniesz od dzisiaj rozdawać jałmuznę?
    Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    ja juz ci pisałam... mam dreszcze jak to widzę, a teraz to mi nawet się płakać zachciało... nie chcę oglądać takich zdjęc, za dużo widzę codziennie na żywo..
    powinieneś gdzieś to szerzej opublikować, na innych na pewno to podziała i da im porządnego kopa...
    guniu, nie badźmy naiwni... nie działają zywi ludzie to zdjęcia podziałaja?
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 10-02-2010 o 00:31 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów