Klisze po odebraniu z labu były w stanie nienaruszonym. Szyby znalazłem kawałek 24x36mm akurat nieporysowany. Pozostają inne możliwości, do których się ze śmiałością przyznaję. Klisza to klisza.
Klisze po odebraniu z labu były w stanie nienaruszonym. Szyby znalazłem kawałek 24x36mm akurat nieporysowany. Pozostają inne możliwości, do których się ze śmiałością przyznaję. Klisza to klisza.
To mnie zawsze bawiło. O ile zdjęcie nic nie przedstawia - bo nie, to jednak, zakomponowane jest poprawnie, centralna kompozycja w niczym nie przeszkadza. W sumie, to bardzo rzadko korzystam ze złotego podziału, jak już, to czasami z trójek, ale generalnie zasady mi dyndają. Ważne, żeby się równoważyło jakoś, a całość stanowiła spójną całość. MZ, zdjęcia na siłę wykadrowane pod regułkę złotego podziału, są jeszcze gorsze, niż centralne.
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
ty wiesz, że ja lubię 50.
54. i 60 tez lubię
51 przypadkiem genialne![]()
![]()
52, 53 padło, świeczki, to zwyczajowo ciepłe światełko, a nie wypalenia
62 - jedyne broniące się fotograficznie
62 - nie wiem czy taka szkoda, ostrość jak żyleta jest dobra przy reprodukcjach znaczków pocztowych. Ta fota ma w sobie coś.
świeczki - jak się nie da, to się nie da, fota do kosza, a nie do tłumaczenia. Ja się nie czepiam, że tak wyszła, też bym pewnie lepiej nie strzelił. Różnimy się tym, że ja bym te foty wykasował z kompa.
Z innej beczki :
063.
(ramka zdjęcia naturalna, z okna budynku, którego wnętrze widać na zdjęciu)
ZzZzZzZz...