Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Żeby objąć całego wspinacza + chwyt do którego robi ruch + elementy wskazujące na to w którą stronę na danym zdjęciu działa grawitacja + ewentualnie jeszcze osoby w tle musiałem uciekać się do 20mm na ff z racji tego, że zawody były w boulderowni zrobionej w kamienicy. C...
    Tak, tak, to bardzo dobry przepis ... na pojedyncze zdjęcie będącą ilustracją artykułu/relacji w gazecie. Ale na pewno nie na cały reportaż. To co jest ciekawego we wspinaniu (z fotograficznego punktu widzenia) to właśnie te miny, chwyty i dziwnie powyginane kończyny. Do pokazania tego co interesujące w samej salce ze ścianką wystarczy jedno zdjęcie.

P.S. 40 czy 50 lat temu reportażyści rzadko kiedy dysponowali czymś szerszym niż 35 mm a robione przez niektórych z nich zdjęcia "same gadały".
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Szczerze mówiąc wygląda jakby sam to wrzucił.
    Smutno mi Boże
    Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Możliwe, wiek się zgadza.
    No, i jeszcze 2 litery takie same w nicku.
    Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Tak, tak, to bardzo dobry przepis ... na pojedyncze zdjęcie będącą ilustracją artykułu/relacji w gazecie. Ale na pewno nie na cały reportaż. To co jest ciekawego we wspinaniu (z fotograficznego punktu widzenia) to właśnie te miny, chwyty i dziwnie powyginane kończyny. Do pokazania tego co interesujące w samej salce ze ścianką wystarczy jedno zdjęcie.

P.S. 40 czy 50 lat temu reportażyści rzadko kiedy dysponowali czymś szerszym niż 35 mm a robione przez niektórych z nich zdjęcia "same gadały".
    I żaden z nich nie pomyślał o robieniu fot z zawodów bulderowych w kamienicy Krótko powiem, że "nie dało się". Jak będziesz oczekiwał powodów, to ci wypiszę. Ale głównym którym mogę się tu podzielić jest taki, że akurat na tym temacie nie włączyłem u siebie najwyższych obrotów i chęci zrealizowania reportażu przekrojowego takiego jak Harcerki czy Sylwester, a bardziej "zrobić dobrze wspinaczom"

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

I żaden z nich nie pomyślał o robieniu fot z zawodów bulderowych w kamienicy Krótko powiem, że "nie dało się". Jak będziesz oczekiwał powodów, to ci wypiszę.
    Ja chętnie poczytam, bo nie potrafię wymyślić ani jednego powodu.
    Ale głównym którym mogę się tu podzielić jest taki, że akurat na tym temacie nie włączyłem u siebie najwyższych obrotów i chęci zrealizowania reportażu przekrojowego takiego jak Harcerki czy Sylwester, a bardziej "zrobić dobrze wspinaczom"
    To jeżeli te Harcerki to jest Twój maks, to chłopak wracaj do video i landszaftów, dobrze ci to zrobi

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ja chętnie poczytam, bo nie potrafię wymyślić ani jednego powodu.
    Jestem podobnego zdania.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów