Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
i tak to powinno wyglądać od początku. przynajmniej w wersji dla ludzi nie bezpośrednio zainteresowanych (dla uczestników tej wycieczki, powinieneś wysłać/pokazać gdzie indziej wszystkie zdjęcia). publikowanie większej liczby zdjęć niż te 15 nawet z najciekawszego wyjazdu msz mija się z celem.
Postaram się.
Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
A ja mam pytanie, co to były za "zajęcia fotograficzne" w Twoim grafiku, bo różnią się one w zapisie od wszystkich innych "fot"? Uczyłeś harcerzy zdjęcia robić? :-)
Tak, uczyłem. Najpierw część teoretyczna (budowa lustrzanki, jej zalety, ogniskowa, parametry naświetlania, ...) a później praktyczna (dbając o to, żeby wiedziały faktycznie gdzie się naciska żeby zrobić zdjęcie, i którym kółkiem trzeba pokręcić jak jest za jasno/za ciemno, zleciłem zrobienie zdjęcia portretowego, które później oceniałem ).
Poza tym ze dwa razy przewija się w kadrze jakiś pasek od łełosa, ale podejrzewam, że to Twój.
Mój, a przewija się, bo w czasie jednego z dni była taka oto śmieszna zabawa, że na ~7h byliśmy ze sobą powiązani parami/trójkami.
Następnym razem musimy się razem wybrać
Pożyjemy, zobaczymy. Na pewno zimą będę próbował co najmniej w Karkonosze się sypnąć, ale docelowo chcę się wprosić do tej drużyny po raz ponowny (w czasie wycieczki czasami narzekały, że je męczę cały czas tym aparatem, a teraz wniebowzięte dziękują serdecznie za fajną pamiątkę )