Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
(oo tak bez 704-710 całe repo nie miało by sensu!! :-P )
Miałoby sens, ale fakt, że byliśmy w Biedronce i później jedliśmy obiad na wynos nie mógł zostać przeze mnie pominięty
Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
O co chodzi w 704?
Pokazuje, że byliśmy w markecie, żeby było wiadomo skąd są 705 i 706.
Poza tym jakbym dał choćby kompakta mojej siostrze, a później przygotował te zdjęcia odpowiednio w Photoshopie to poziom byłby ten sam. A to raczej micles nie jest na plus.
Daj, przygotuj, pogadamy
Te zdjęcia w ogóle nie mają żadnego klimatu. Są mniej lub bardziej poprawne, ale ciężko się zatrzymać na którymkolwiek na dłużej. Miałeś chociaż jakiś pomysł na te zdjęcia zanim dojechałeś na miejsce? Czy po prostu fotografowałeś chwila po chwili, zdarzenie po zdarzeniu? Bo tak to wygląda właśnie. Po prostu pamiątkowe zdjęcia z wycieczki dla mamy.
To co? Gdzie ten pomysł chłopaku?
Pomysł był taki, żeby zrobić rzetelny reportaż z wyprawy harcerskiej, taki od A do Z. Byłem też świadomy swoich ograniczeń (plecak), ale nie byłem świadomy tego, że na tyle utożsamię się z grupą, żeby czasami zapominać o fotografowaniu, na rzecz np martwienia się o losy członków itp. Często też nie mogłem robić zdjęć, bo nie było czasu - czynności obligatoryjne (np krótki postój na obiad - albo będę jadł, albo robił zdjęcia - wybór często był prosty ) Dlatego też uważam, że można było to zrobić lepiej. Ale z drugiej strony, po złożeniu w/w ciągu zdjęć stwierdziłem też, że założony plan wypełniłem.
Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
widać, że Micles to prawdziwy hardcore i wczoraj od 17 do północy siedział i czekał na komentarze na CB.. pełne uzależnienie
A później od północy do 5:00 obrabiał ślub. Whoa, niezły hardkor