Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
Micles jest szybki.;-)
No przecież! Młody to i szybki :P
Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
Miał za Walendziaka (94-96) ten swój WC Kwadrans, a sam o sobie mówi że jest "katolem". Boso jest spoko, ale poglądy ma nie do przyjęcia.
Ja lubię jego programy - zarówno podróżnicze, jak i ten na TVN Style (nie znam nazwy, zawsze pytam współlokatorki "kiedy Cejrowski leci?" i ona już wie ocb :P). Z drugiej strony traktuję faceta bardziej jako ciekawostkę, niż jako autorytet/mentora.
Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
Co do reportażu, to zdjęcia dobre. Pewnie lepsze niż ta cała manifestacja.
Dużo rzeczy nie uchwyciłem, ale dużo więcej też tam się nie działo. Myślę, że relacja jest obiektywna i daje bezstronny obraz na całą sytuację. Byłem bardzo zdumiony organizacją policji - bardzo dobrze wszystko zabezpieczyli, potrafili też dynamicznie reagować na zaistniałe sytuacje. Niestety, byli trochę zbyt nadgorliwi - po zbesztaniu jednego fotografa przez kółko różańcowe poprosili o fotografowanie ich z odległości co najmniej 5m (zdjęcie 172 na 120mm właśnie zza drugiego rzędu policjantów wyznaczających barierę dla fotografujących tą stronę barykady). No ale ja ich rozumiem - nie chcieli robić sobie zbędnej roboty, drażnić tłumu itp. Chociaż szkoda, że modlący się w taki sposób reagują na media, które niekoniecznie muszą mieć złe intencje. Sami na tym tracą. Chyba.