Strona 293 z 345 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Nie napisałem tego, żeby "komuś dojechać". Bo i po co. Część komentujących robi sobie z Ciebie najzwyklejsze jaja (co jest wynikiem, za kogo sam się uważasz...), a Ty odbierasz to całkowicie poważnie i dodatkowo próbujesz wysnuć daleko idące wnioski.
    A propo.
    Czas powrócić do mojej najlepszej według was dziedziny - reportażu.
    Ok. Wracaj Panie "Tomaszewski", lecz to że niektórzy uważają, że najlepiej wychodzi, nie znaczy, że tak jest. Jeśli komentujący ogranicza się do lakonicznego stwierdzenia "super", "ekstra", "fajne" bez uzasadnienia, taki koment nie ma znaczenia i niczym się nie różni od komentów typu "do ****", "kiepsko", "słabizna", "tandeta".
    Od jakichś kilku czy kilkunastu setów Twoja "reporterka" to wąskie kadry, którą "kawałkujesz" reportaż. Zawsze sądziłem, że szerokość pozwala na pełniejsze ujęcie tego, co się dzieje w kadrze. I to jest trudniejsze, a nie pójście na "wąską" łatwiznę (takich klatki można robić setkami, lecz 99% będzie tylko dobra, ale bez "awensome"). Nie wydaje mi się, żeby którykolwiek kadr z Twoich ostatnich "reportaży" ukazywał pełnię wydarzenia. Wydarzenia, do którego podpis nie jest potrzebny. Gówno mnie obchodzi, że to jakaś "Gala finałowa Art&Fashion Festival", skoro Ty to pokazujesz, jak jakąś supermarketową promocję, gdzie ludzie tylko stoją, biją gwoździe, strzelają karpia.
    Jakieś zabawy z bokehem (i planami), skupienie na cząstkowych - raczej niekoniecznie ważnych elementach wydarzenia (lanie wody z dzbanka, przybijanie gwoździa?), brak dynamizmu w kadrach, marazm i brak życia w ogóle, brzydki postporcess, ciągłe żale, tłumaczenia, przytyki i utyskiwania, robienie z siebie ofiary i autorytetu zarazem. To szczeniackie i niereporterskie. Summa summarum na te 2900 postów fotograficzne "awensome" można policzyć na palcach (raczej chodzi o kadry, nie sety).
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

586 bomba!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kartki poleciały.
    Proszę o ostudzenie dyskusji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Co nie zmienia faktu, że k. Konski napisał bardzo sporo merytorycznej prawdy...

Nie od dziś wiadomo, że micles filtruje w głowie to co ludzie mówią, potrafi się zachwycać krótki "super", a jakąkolwiek krytykę ignoruje.

Ale to nie moja sprawa.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Co nie zmienia faktu, że k. Konski napisał bardzo.
    Kinski Kinski mialo byc oczywiscie

Dopiero zaczyna Awatar ptr8
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

588 na tak !
    Puszek kilka i słoiczków do kompletu

Fotografia ślubna Kraków

Domyślnie

Nie wiem co się tutaj działo. Jakąś kartkę dosałem za coś. Przeszło mi obok nosa.
    Mniejsza z tym. Powiem jednak że kocham kreatywność, a nienawidzę ględzenia o sprzęcie i o domorosłych teoriach. Mam nadzieję że kiedyś to forum dorośnie aby promować kreatywną fotografię, a nie mamlanie jęzorami o obiektywach i sensorach.
    I dlatego podobają mi się te fotografie. Bo są kreatywne. Kropka.

Początki nałogu

Domyślnie

Mimo iz jedna, moze dwie klatki z ostatniego wrzutu pokazuja jako tako festiwal to mi sie podoba! Gdyby te klatki byly wzbogaceniem albumu - rewelacja. Fajne kadry, fajny wieloplan.
    Ale na pewno wiecej z samego wydarzenia pokazesz

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Gala finałowa Art&Fashion Festival

Gala :

589.

590.

591.

592.

593.

594.

595.

596.

597.

598.

599.

600.

601.

602.

603.

Mam jeszcze standardowe shoty modelek na wybiegu na wprost, tak jak to się robi normalnie na wybiegach, ale są one zbyt banalne, by był sens się nimi chwalić, więc nie wrzucam.

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

moim zdaniem twoj najlepszy reportaz, poza kilkoma reszta super !

Strona 293 z 345 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295303343 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów