Strona 127 z 345 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 261 do 1 270 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

o wlasnie, potrzebuje wyciac syf z plytek na jednym zdjeciu i wstawic tam czyste plytki. z racji ze totalnie nie znam sie na modyfikacji obrazów to szukalem tutoriali, ale nie dałem sobie rady. to juz wiem do kogo bede uderzal o pomoc jak coś ;-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madc0w Zobacz posta
    content aware - 1zaznaczenie (wiem ze troche faluja plytki)
    Czyli co, jednak działa? Bo jak ja próbowałem na 2 fotach, to nawet na gładkim jednolitym tle nie kminiło...
    Cytat Zamieszczone przez madc0w Zobacz posta
    ale fajnie zolta bluzka z czarnym paskiem i niebieskimi kafelkami na scianie kontrastuje
    Też mi się podoba to zestawienie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Drugie z ulubionych :

425.
    Ostatnio edytowane przez micles ; 06-05-2010 o 00:48 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

troche glowy za duzo ucięte jakoś mnie taka mało GO ostatnio nie bawi
    co do content aware to to jest genialne i bardzo przyśpiesz obróbkę ale ofc czasami trzeba po kawałku i później poprawiać stemplem etc ale i tak jest to moim zdaniem super narzędzie
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To odbicie nawet pasowało do zdjęcia. Na kolor żółty i jego odcienie najbardziej uczulone jest ludzkie oko. Kolor niebieski jest kolorem dopełniającym do żółtego. Czarny pasek i szare ściany nie zaburzają tego zestawienia kolorów a jeszcze uwypuklają. Dlatego.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    To odbicie nawet pasowało do zdjęcia. Na kolor żółty i jego odcienie najbardziej uczulone jest ludzkie oko. Kolor niebieski jest kolorem dopełniającym do żółtego. Czarny pasek i szare ściany nie zaburzają tego zestawienia kolorów a jeszcze uwypuklają. Dlatego.
    Daltonista pozdrawia

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Daltonizm polega na nierozpoznawaniu barwy zielonej i czerwonej. A tu mamy do czynienia z barwą żółtą i niebieską czyli nie daltonizm a tritanopia ( niebieski i żółty) lub tritanomalia jeśli chodzi tylko o niebieską barwę. Duży wpływ na percepcję barw mają używki zawierające substancje psychoaktywne takie jak fenyloetyloaminy ( amfetamina ) MDMA i kilka innych z absyntem włącznie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To ja jeszcze poproszę o prognozę pogody na poniedziałek, i numerki na dużego lotka

Początki nałogu

Domyślnie

ale wpływa na postrzeganie barw i ogólnie przez to że masz 'obcięte' widzenie zielonego (w moim przypadku) widzisz przez to inaczej tez inne kolory

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Daltonizm polega na nierozpoznawaniu barwy zielonej i czerwonej. A tu mamy do czynienia z barwą żółtą i niebieską czyli nie daltonizm a tritanopia ( niebieski i żółty) lub tritanomalia jeśli chodzi tylko o niebieską barwę. Duży wpływ na percepcję barw mają używki zawierające substancje psychoaktywne takie jak fenyloetyloaminy ( amfetamina ) MDMA i kilka innych z absyntem włącznie.
    Do dzisiaj żyłem w błogiej świadomości pojedynczego kalectwa. Od dzisiaj, żyje w traumie świadomości, że kalectw mam więcej
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Albo się nie wyspałem, albo nie rozumiem. dinderi i madc0w: sugerujecie, że Sergiusz złe kolory widzi na ekranie? Bo ja tam widze też niebieski i żółty i zastanawiam czy coś ze mną jest nie tak ;-)

Strona 127 z 345 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów