Strona 324 z 345 PierwszyPierwszy ... 224274314322323324325326334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 231 do 3 240 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

usprawiedliwiony, skończ studia i będą zdjęcia

Domyślnie

Nie zasłaniaj się studiami. Więcej czasu niż teraz miał już nie będziesz. No-chyba-że.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...

I wszystko i nic.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Pozdrawiam z krainy Optymalizacji Kombinatorycznej. Co wolisz, genetyczny, czy ewolucyjny? Ruletka czy turniej?

Jak zrobicie coś z moimi studiami, to zrobię coś z moimi zdjęciami
    Z tego co pamiętam to jesteś na jakieś informatyce (?). Ta branża już nie daje tyle kasy co kiedyś, jest duża konkurencja, roboty coraz mniej, kodowanie praktycznie przeniesione zostało do Indii. Rzuć studia i idź na fotograficzne/operatorskie, będziesz robił to co lubisz.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...

I wszystko i nic.
    1. też mi usprawiedliwienie na zdjęcia, które pokazuje się na forum przypomnę - fotograficznym. Tym bardziej, że sam "lubisz" oceniać zdjęcia innych.

2. Czyli jak ktoś nie studiuje to już z założenia powinien robić lepsze zdjęcia?

3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
    I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
    Fiu fiu

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hom_er Zobacz posta
    3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
    I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
    Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach. Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Tak, piąteczki. ...
    Na piąteczce to krzesełko jest tyłem do obiektywu:-P
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach.
    Kurcze. Czyli jednak prawda że poznańska ASP umiera.
    Chyba, że te piąteczki to w Niższej Szkole Fotografi Bzdurnej i Nieużytecznej.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A może wirus miclesjady?

Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.
    nie no spoko - to wszystko wyjaśnia

pewnie będą kolejne egzaminy, rozmowa o pracę ... itp. więc tez się pomoże

A durny naród płaci za wykształcenie (no chyba, że nie) - zamiast dać spokój z egzaminami/zaliczeniami - rozdać dyplomy i wszystko gra

Nie dziw się mojej reakcji ale uwielbiam zakłamanie polskiego/chrześcijańskiego narodu i miałem/mam doczynienia z wieloma studentami i osobami po studiach, które szukając pracy mają wielkie o sobie mniemanie - choć zdecydowanie nie powinny

Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.
    no to ciekaw jestem na ile, na tą 5 Ty zapracowałeś?
    Fiu fiu

Strona 324 z 345 PierwszyPierwszy ... 224274314322323324325326334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów