No, no, panoramki klasa, zdecydowanie najlepsze zdjęcia z Karkonoszy i jedne z twoich najlepszych w ogóle IMO (zwłaszcza trzy ostatnie). Na 264 używałeś polara? Strasznie dziwne czarne plamy wyszły na niebie.
No, no, panoramki klasa, zdecydowanie najlepsze zdjęcia z Karkonoszy i jedne z twoich najlepszych w ogóle IMO (zwłaszcza trzy ostatnie). Na 264 używałeś polara? Strasznie dziwne czarne plamy wyszły na niebie.
ja już ci pisałam, które chcę na ścianę, ale się powtorze - z 3 ostatnich, które mi "podarujesz" () to będe szczęsliwa
Michał, ostatnie trzy panoramy - świetne.
Trzy ostatnie świetne. Z czego 266 dla mnie genialna.
266 i 264 - superos !!
Finally I've found that I belong here
265 wyglada jak krajobraz księżycowy. Swietny efekt. Bardzo mi się podoba, najbardziej z ostatnich trzech, które sa doskonałe.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
micles gdzie mozna komentowac twoje zdjecia slubne?
tutaj, czy na PM?
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Panoramki to najlepsze jakie tutaj wstawiłeś z tych z gór - piękna zima
265 prawy róg jakby coś się źle skleiło
świetne panoramy! szczególnie 4 ostatnie. na nocnej ładnie widać Oriona, Plejadki i Wielkiego Psa![]()
Dziękuję, dziękuję. Najbardziej mnie urzekło 266, ale i tak źle je zrobiłem : 1/100 2.8. Mogłem wydłużyć czas i przymknąć lekko Tokinkę, byłoby ostrzej... Ale i tak poszło do labu na odbitkę 90cm x 20cm
Na 264 polar. Najgrosze było to, że miałem megausyfioną matrycę - jakieś 50 kropek na zdjęcie, a ta panorama jest sklejona z osiemnastu pionów(360 stopni)Napisz mi które foty mam wrzucić na CB to wrzucę i będziesz mógł skomentować. Ale te foty są już stare i się częściowo do nich nie przyznaję - teraz bym zrobił lepsze :PA niby co się źle skleiło? Poproszę o dokładne sprecyzowanie.Tak, chodziło o faceplant. O to, że dziecko wygląda jak nieżywe, a tatuś sobie siedzi na saneczkach i nic nie robi. Kompozycja dopełniona przez "żyjące" dzieci idące się bawić (zginąć w podobny sposób co tamto pierwsze). (tak, wiem, mam nasrane w bani)
Ostatnio edytowane przez micles ; 07-03-2010 o 16:58