Na 95% bez filtra. Pozostałe 5% to polar Hama jakiś zwykły. Przysłona f/22, fota pod słońce - głównie dlatego taki efekt wyszedł.
Na 95% bez filtra. Pozostałe 5% to polar Hama jakiś zwykły. Przysłona f/22, fota pod słońce - głównie dlatego taki efekt wyszedł.
238 jest fajne... ma klimat
Jeszcze takie coś mam obrobione :
245.
P.S. nie wiem co to za skórzana uprząż.
P.S.2. Wiem, że nie widać rąk i powinny odstawać od ciała, ale koleś jechał na lajcie, dlatego tak.
to akurat mi się podoba
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
To jest chyba jakiś "przypał" z tymi Karkonoszami... dedukuję, że na battle'u będzie prawdziwe zdjęcie miazga. Chyba jednak trochę więcej pokory...
"The most important piece of equipement in your bag is your attitude" Joe McNally______________________________________________
Micles, jakąś pracę piszesz o rekakcjach forumowiczów na drażnienie i prowokacje?
Tego to bym się jedynie po Sergiuszu spodziewał. Ja już powiedziałem kilkukrotnie, że battle'em sobie przyblokowałem możliwość pokazywania niektórych zdjęć. Do tego jutro mam ostatnie zaliczenie i dlatego nie obrabiam kolejnej partii fot z gór. Ostatecznie : mam 25 (jednak 25) panoram do poskładania, co też trochę trwa, nawet na c2d 1,5 i 2gb ram.
Do niedawna żyłem na athlonie 900mhz i 256ram, także ciii![]()
To są nie tylko najsłabsze zdjęcia miclesa ale najsłabsze jakie widziałem do tej pory. Mam nadzieję, że to tylko takie „udawanie głupka” aby potem zebrać pochwały za robienie postępów. Ale śmiem w to coraz bardziej wątpić.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.