Pokaż wyniki od 441 do 450 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Widok wątkowy

Domyślnie

W pewnym polskim filmie ładnie podsumowano pewne sprawy "Wszyscy wielcy humaniści, K**** jego mać", ja nie muszę się zastanawiać co gdzie i dlaczego... zdjęcia jako reportaż są pierwsza klasa i tyle, a to czy Micles się zastanawiał nad ową rodziną czy nie, czy dał kasę czy nie, czy kasa poszła do rąk oszustów czy ojca dyrektora to już nie moja sprawa, ja oceniłem zdjęcia i to bardzo wysoko, jakbym chciał oceniać zachowanie autora to bym pisał na innym tematycznie forum a nie na Canon-Board... Nie lubisz takich zdjęć, nie rób, nikt nikogo nie zmusza przecież. Nie rozumiem podejścia niektórych, zlinczowaliście chłopaka jakby coś tej rodzinie zrobił negatywnego... a moje zdanie jest takie, że przez zdjęcie i to na wysokim poziomie, nic złego nikomu się nie stało.

Edit...

Jakaś tutaj atmosfera nagonki, dał zdjęcia źle, zdjął na konkurs źle... Chyba potrzeba się troszeczkę wyluzować... Zrobił dobre foty, zamiast życzyć powodzenia w konkursie to już jakieś negatywne strony naświetlacie. Mnie tam nie obraził, że usunął byle się pochwalił wynikami konkursu.
    Ostatnio edytowane przez Feelip ; 10-02-2010 o 16:39

Uprawnienia umieszczania postów