Strona 44 z 345 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Domyślnie

Jeśli czujesz potrzebę to - wrzucić pieniądze i odejść.
    Jeśli mnie pamięć nie myli to tą kaleką osobę z Twoich zdjęć widziałem w Krakowie.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Policja spisze, wyrzuci poza teren kościoła i pojedzie. Ewentualnie weźmie na 48h na komisariat i nie wiadomo co tam porobi jeszcze, ale chyba nic z tego dobrego zazwyczaj nie wychodzi.

Wrzucić pieniądze i odejść - tak jak powiedziałem, istnieje podejrzenie, że mężczyzna jest dominatorem i on zgarnia 100% kasy i coś nieporządanego z nią robi. Z resztą - 10zł = jeden obiad. Pozostały jeszcze 364, noclegi, ubrania, leki... Any ideas?

Domyślnie

Nic więcej nie jesteś w stanie zrobić. Za rogiem, na innej ulicy, w innym mieście są setki podobnych i "gorszych" ludzkich tragedii. Przykre ale prawdziwe.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nct Zobacz posta
    Jeśli czujesz potrzebę to - wrzucić pieniądze i odejść.
    Jeśli mnie pamięć nie myli to tą kaleką osobę z Twoich zdjęć widziałem w Krakowie.
    A potem zobaczymy ją w Belgradzie albo na deptaku w Warszawie. Micles pisałem, że dałeś się nabrać i do tego jesteś nabrany dalej. Policja dokładnie wie co zrobić i nie jest wcale taka bezradna jak piszesz.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja się na nic nie dałem nabrać, bo dobrze wiem jakie to przekręty nie odchodzą z wyłudzaniem pieniędzy. Niekiedy ludzie z dość wysokich sfer po pracy przebierają się w obskurne łachy i zarabiają na tym krocie. Tyle że ja wolę wyjść z tego bardziej pozytywnego założenia, i - a niech stracę - w 50% wrzucić kasę oszustom, ale drugie 50% trafi na na prawdę potrzebujących. Niech to nawet będzie i 10%, ale zawsze.

Kilkukrotnie zdarzało mi się iść z takim do sklepu i kupić mu to co chciał, jakieś klopsiki czy coś. To też jest rozwiązanie, bo zwrócić nie zwróci, a sprzedać - hmm... Ciężko.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Kilkukrotnie zdarzało mi się iść z takim do sklepu i kupić mu to co chciał, jakieś klopsiki czy coś. To też jest rozwiązanie, bo zwrócić nie zwróci, a sprzedać - hmm... Ciężko.
    No właśnie. Ja nigdy pieniędzy nie daje. Często natomiast kupuje kawe, bułke czy co tam chcą. Gorzej, bo jeden przy mnie jeszcze próbował oddać do sklepu. Życie.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Feelip Zobacz posta
    Też mi się właśnie wydaje, że znajdą się lepsze miejsca na publikację tych zdjęć...
    Może i faktycznie znajdzie się lepsze miejsce na publikację tych zdjęć. Kto widział, ten widział, kto nie widział, niech poczeka. Wrzucę je jeszcze raz, za jakiś czas. Na razie muszę je zdjąć. Przepraszam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dlaczego musisz?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Chcę. Jest taki jeden konkurs... :P
    Oczywiście jego nazwy nie ujawnię, bo być może zmalałyby moje szanse na wygraną, a jako biedny student - każdy grosz cenię.

Jakby co, jakby was pytali, to nie widzieliście tych fot ^^

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz, ale podchodząc w ten sposób do tematu to nie szanujesz innych, którzy zadali sobie nieco trudu aby skomentować te zdjęcia w dość obszerny sposób. To trochę mało elegancko nawet jak na biednego studenta.

Strona 44 z 345 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów