Nie wiem czym on jest. Po prostu wtedy poczułem potrzebę umieszczenia tych trzech elementów w takim układzie.
Nie wiem czym on jest. Po prostu wtedy poczułem potrzebę umieszczenia tych trzech elementów w takim układzie.
Całkiem spoko, choć trochę za mocne bw jak dla mnie. Takie ciężkie tony wybrałeś![]()
no nawet nieźle wybrałeś
ale tak jak już wspominałam: wolę mniej kontrastowe BW
imho najsłabsze: 2, 9, 11
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Podoba mi się pomysł na pokazanie Wenecji inaczej niz zostaliśmy do tego przywyczajeni, milionami romatyczno-słodko-pierdzących zdjęć zakochanych par, gołebi na placu Św. Marka czy innych banałów, na tle spektakularnej architektury.
Mam jednak wrażenie, że nie poradziłeś sobie z tematem.
Obróbka cięzka i męcząca. To BW wypala oczy tak, że mam wrazenie, że nie powinni jej ogladac epileptycy. Brak jakichkolwiek średnich tonów przeszkadza w odnalezieniu tematu poszczególnych zdjęć. Obraz zaczyna wirować i staje się nieczytelny.
Coś co mniej mi przeszkadza, to za mało jednak Wenecji w Wenecji, jak dla mnie. To mógłby byc street z dowolnego miasta nad morzem śródziemnym, albo z Krakowa, czy Amsterdamu. Bez podpisu, nie byloby łatwo odgadnąć, skąd to jest. Szkoda, że nie wpisałeś go w miasto tak, aby nikt nie miał watpliwości.
Jedynie dwójka mi się podoba.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 22-05-2012 o 09:53
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Mnie zawołała 15-tka... Nie wiem czemu, ale podoba mi się...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Super seria podoba mi się. Szczególnie 8,9,10,11,12. Wiesz gdzie patrzeć.
Trochę tam w plecaku.