Strona 338 z 345 PierwszyPierwszy ... 238288328336337338339340 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 371 do 3 380 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

jak dla mnie za bardzo sie skupiles na publicznosci, a za malo pokazales samej sciany, nie jestem w stanie okreslic trudnosci chwytow i samej trasy jaka mieli do pokonania zawodnicy. a zdjecia typu 961 to bardziej w terenie, na sciance raczej sie srednio sprawdza bo jest zdecydowanie za malo szczegolowe. i tak jak poprzednio, jak dla mnie bez sensu publicznosc, czy inni zawodnicy. jako reportaz z zawodow moze nawet ujdzie ale jesli mialy to byc zdjecia "wspinaczkowe" to niezbyt.

BTW, jak bedziesz w jakims empiku czy czyms podobnym, przejrzyj sobie "GÓRY", czasem mozna trafic na mega zdjecia wspinaczki w terenie.
    Ostatnio edytowane przez Hamtaro ; 09-04-2012 o 11:10
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jakbyś w 961 zamiast ścian wstawił skałę, a zamiast publiczności - jezioro, to myślę, że kadr by pasował

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

No, gratulację TVN. Rozumiem, że za licencję do video będzie na dwie 5D3?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Taa. Jakbym zawołał od nich chociażby 5 zeta, to kazaliby mi spadać na drzewo i wrzuciliby jeszcze trochę swojego ścierwa z 2/3" kręcone na najszerszym możliwym kącie, bo po co w wywiadach ładne tło i brak przerysowań, a nuż jeszcze przypadkiem coś mi wyjdzie z GO i będę musiał pokręcić trochę pierścieniem, albo zrobić kilka kroków więcej.

Ale niee, ja ich szanuję. To po prostu specyfika pracy narzuca taką specyfikę pracy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Taa. Jakbym zawołał od nich chociażby 5 zeta, to kazaliby mi spadać na drzewo i wrzuciliby jeszcze trochę swojego ścierwa z 2/3" kręcone na najszerszym możliwym kącie, bo po co w wywiadach ładne tło i brak przerysowań, a nuż jeszcze przypadkiem coś mi wyjdzie z GO i będę musiał pokręcić trochę pierścieniem, albo zrobić kilka kroków więcej.

Ale niee, ja ich szanuję. To po prostu specyfika pracy narzuca taką specyfikę pracy
    W sensie oddałeś materiał za darmo? Dobrze wiedzieć, się zgłosi na listę, że jest kolejny student do wyru..ryru ;-)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Jakbym zawołał od nich chociażby 5 zeta, to kazaliby mi spadać na drzewo
    Wyobraź sobie największy facepalm, jaki tylko potrafisz. Taki EPIC FACEPALM.
    Ech, Micles, Micles...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Czyli specyfika tej pracy polega na tym, że przychodzi koleś z Dużego Dziennika, za friko dostaje zmontowany materiał, puszcza go na antenę, zgarnia wynagrodzenie za reportaż, a koleś którego nazwisko podali na niebieskim pasku leje z radości po spodniach?

Nieźle.

Domyślnie

Świat zawsze dzielił się na cwaniaków i frajerów. Nic na to nie poradzisz

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja już dostałem (i dostaję) wynagrodzenie za wykonanie tego filmu. I mam też bezpośrednie korzyści z tego, że ten film poleciał w TV. Nie, nie takie że jest fejm że poleciał i że moje nazwisko. Nie osądzajcie pochopnie.

Domyślnie

No tak, potwierdziłeś tylko to co napisaliśmy wyżej. Ale to dobrze, potrzeba takich, żeby reszta się nie narobiła i zarobiła za frajer

Strona 338 z 345 PierwszyPierwszy ... 238288328336337338339340 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów