Jak iso800, to nie było znowu tak ciemno![]()
Jak już kiedyś mówiłem... Powtórze jeszcze raz... Micles masz oko do krajobrazów. W ostatnim dłuższym secie widzę głębię.
Całość mi się podoba.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Akademickie Mistrzostwa Polski we Wspinaczce Sportowej
31.03.2012, ścianka Zerwa we Wrocławiu
(materiał, jedna seria, więcej zdjęć nie będzie :D)
(w tytułach kilku zdjęć pod koniec umieściłem linki do alternatywnych kadrów, które być może są lepsze niż te zaprezentowane w serii. Nie mogłem się zdecydować)
948.
949.
950.
951.
952.
953.
954.
955.
956. Alternatywne ujęcie TU
957. Alternatywne ujęcie TU
958.
959. Alternatywne ujęcie TU
960.
961. Alternatywne ujęcie TU
962.
Sprzęt użyty do wychodzenia po linie : GriGri2 + Ascension
Technika : http://www.youtube.com/watch?v=NJHBQVkBxj0
Tak na szybko. Wszystkie 3 alternatywy fajniejsze niż wrzucone. Chociaż pierwszej chyba w ogóle bym nie wrzucał jednak.
I co, nikt już nic nie napisze? Znaczy że średniawe, czy znaczy że nikt nie obejrzał, czy że za dużo, czy co?
Moze troche nie na temat, ale Micles jesli ty to ten M. Lesniewski to dzisiaj w faktach na TVNie pokazywali fragmenty Twoich filmikow ludzi jezdzacych na rolkach, bo akurat jakis nius byl na temat praw rolkarzy
Takie odczucie - brakuje mi close-up'ów i ciaśniejszych portretów. Może nie są niezbędne, ale dla urozmaicenia 1-2 kadry myślę, że byłyby spoko.
I jakaś krew, kontuzja, łzy, coś z kąta. Sport to również porażka nie tylko wysiłek i zwycięstwa.
Tak, to ja. Znaczy że jestem sławny? Wrotkarstwo to moja pasja jeżeli chodzi o sport, no i staramy się jakoś to promować, żeby więcej ludzi się tym sportem zainteresowało i żeby infrastrukturę jakąkolwiek nam zapewnili. No i jak widać - jakoś się nawet do TVNu w PrimeTime'ie udało wcisnąć.
Materiał o którym mowa, można obejrzeć o tu :
http://www.tvn24.pl/28377,1740873,1,...wiadomosc.html
True.
Toć masz dwóch spadających
Ten temat potraktowałem nie tak jak postanowiłem traktować tematy które fotografuję. Tutaj z powrotem "po szczeniacku" poszedłem na efekciarstwo i na naukę poruszania się na linie i zdjęć z ziemi nie robiłem prawie w ogóle, a to z racji tego, że ten materiał traktuję jako kartę przetargową dla ekip z którymi będę chciał jeździć w skały żeby im tam robić zdjęcia. I dopiero ten następny (nie wiem czy faktycznie będzie następnym, może jeszcze pomiędzy będzie coś nieambitnego) materiał będzie taki "od A do Z" jakie to postanowiłem sobie robić.
No i odstąpiłem tym razem od umieszczania zdjęć okołotematycznych (rejestracja, losowanie kolejności, szukanie się na listach ...). Bo ostatnio narzekaliście że mało wspinania we wspinaniu. No i dlatego, że nie miałem całego materiału "od A do Z".
Przepraszam za masło maślane, jeżeli takowe powstało, ale posta pisałem na 3 podejścia.