Strona 337 z 345 PierwszyPierwszy ... 237287327335336337338339 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 361 do 3 370 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Domyślnie

Jak iso800, to nie było znowu tak ciemno

Coś już napisał Awatar venomer
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Jak już kiedyś mówiłem... Powtórze jeszcze raz... Micles masz oko do krajobrazów. W ostatnim dłuższym secie widzę głębię.

Całość mi się podoba.
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Akademickie Mistrzostwa Polski we Wspinaczce Sportowej
    31.03.2012, ścianka Zerwa we Wrocławiu
    (materiał, jedna seria, więcej zdjęć nie będzie :D)

(w tytułach kilku zdjęć pod koniec umieściłem linki do alternatywnych kadrów, które być może są lepsze niż te zaprezentowane w serii. Nie mogłem się zdecydować)

948.

949.

950.

951.

952.

953.

954.

955.

956. Alternatywne ujęcie TU

957. Alternatywne ujęcie TU

958.

959. Alternatywne ujęcie TU

960.

961. Alternatywne ujęcie TU

962.

Sprzęt użyty do wychodzenia po linie : GriGri2 + Ascension
    Technika : http://www.youtube.com/watch?v=NJHBQVkBxj0

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Tak na szybko. Wszystkie 3 alternatywy fajniejsze niż wrzucone. Chociaż pierwszej chyba w ogóle bym nie wrzucał jednak.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Tak na szybko. Wszystkie 3 alternatywy fajniejsze niż wrzucone. Chociaż pierwszej chyba w ogóle bym nie wrzucał jednak.
    Toż te dwie foty ze slacka to jako jedyne mi się w pełni podobają i dowartościowują materiał z tego wyjazdu...

A sens w secie jest taki, że oddziela eliminacje od finałów i zwykłe od błyskanych.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

I co, nikt już nic nie napisze? Znaczy że średniawe, czy znaczy że nikt nie obejrzał, czy że za dużo, czy co?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Moze troche nie na temat, ale Micles jesli ty to ten M. Lesniewski to dzisiaj w faktach na TVNie pokazywali fragmenty Twoich filmikow ludzi jezdzacych na rolkach, bo akurat jakis nius byl na temat praw rolkarzy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Takie odczucie - brakuje mi close-up'ów i ciaśniejszych portretów. Może nie są niezbędne, ale dla urozmaicenia 1-2 kadry myślę, że byłyby spoko.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I jakaś krew, kontuzja, łzy, coś z kąta. Sport to również porażka nie tylko wysiłek i zwycięstwa.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_foto Zobacz posta
    Moze troche nie na temat, ale Micles jesli ty to ten M. Lesniewski to dzisiaj w faktach na TVNie pokazywali fragmenty Twoich filmikow ludzi jezdzacych na rolkach, bo akurat jakis nius byl na temat praw rolkarzy
    Tak, to ja. Znaczy że jestem sławny? Wrotkarstwo to moja pasja jeżeli chodzi o sport, no i staramy się jakoś to promować, żeby więcej ludzi się tym sportem zainteresowało i żeby infrastrukturę jakąkolwiek nam zapewnili. No i jak widać - jakoś się nawet do TVNu w PrimeTime'ie udało wcisnąć.

Materiał o którym mowa, można obejrzeć o tu :
    http://www.tvn24.pl/28377,1740873,1,...wiadomosc.html

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Takie odczucie - brakuje mi close-up'ów i ciaśniejszych portretów. Może nie są niezbędne, ale dla urozmaicenia 1-2 kadry myślę, że byłyby spoko.
    True.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    I jakaś krew, kontuzja, łzy, coś z kąta. Sport to również porażka nie tylko wysiłek i zwycięstwa.
    Toć masz dwóch spadających

Ten temat potraktowałem nie tak jak postanowiłem traktować tematy które fotografuję. Tutaj z powrotem "po szczeniacku" poszedłem na efekciarstwo i na naukę poruszania się na linie i zdjęć z ziemi nie robiłem prawie w ogóle, a to z racji tego, że ten materiał traktuję jako kartę przetargową dla ekip z którymi będę chciał jeździć w skały żeby im tam robić zdjęcia. I dopiero ten następny (nie wiem czy faktycznie będzie następnym, może jeszcze pomiędzy będzie coś nieambitnego) materiał będzie taki "od A do Z" jakie to postanowiłem sobie robić.

No i odstąpiłem tym razem od umieszczania zdjęć okołotematycznych (rejestracja, losowanie kolejności, szukanie się na listach ...). Bo ostatnio narzekaliście że mało wspinania we wspinaniu. No i dlatego, że nie miałem całego materiału "od A do Z".

Przepraszam za masło maślane, jeżeli takowe powstało, ale posta pisałem na 3 podejścia.

Strona 337 z 345 PierwszyPierwszy ... 237287327335336337338339 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów