Jak byś potrafił oddzielić ziarno od plew... Obok naprawdę ciekawych zdjęć są może sentymentalne pamiątki ale niestety to gnioty. Kawałek tego ostatniego to bym chętnie nabył do avatara...
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 24-03-2012 o 00:17
Micles, nie załamuj mnie! Czy na prawdę musisz fotografować swoje stopy, jak milion aspirujących do rangi wielkiego artysty, pozbawionych talentu uzytkowników aparatu, w tym kraju!?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ale to nie są tylko stoopyy, ziąąą
Stoję na około metrowym śniegu, który właśnie się pode mną łamie.
Pozatym, zobacz na cień, nie dostrzegasz piękna w tym silhouette L'ki i Lowepro Case'a?
![]()
Nie dostrzegam niczego, tylko te redykiulus stopy.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
autobusy wchodzące w zakręt ciekawie wypatrzone...
To zanim dojedziesz do tego gniota, który nie bez powodu znalazł się jako ostatni na liście, skomentuj chociaż coś powyżej![]()
Ok. Nie chce mi się pisac o każdym z osobna, ale w odróznieniu do tego co napisał Sergiusz uwazam, że to najciekawsze zdjęcia, jakie ostatnio wrzuciłes. Podobaja mi się kolory, podoba mi sie to, co na zdjęciach. Niektóre do mnie nie przemawiają, ale podejrzewam, ze mają swoje logiczne miejsce w tym secie.
---Moje zdjecia na FB---
Aby było jasne. W tym secie jest kilka rodzynek. Na kolorach się nie znam ale jest fajnie wypatrzona jakaś relacja, trochę gorzej z kompozycją. Na przykład 926. Co z moim avatarem?