usprawiedliwiony, skończ studia i będą zdjęcia![]()
usprawiedliwiony, skończ studia i będą zdjęcia![]()
Nie zasłaniaj się studiami. Więcej czasu niż teraz miał już nie będziesz. No-chyba-że.
No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...
I wszystko i nic.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
1. też mi usprawiedliwienie na zdjęcia, które pokazuje się na forum przypomnę - fotograficznym. Tym bardziej, że sam "lubisz" oceniać zdjęcia innych.
2. Czyli jak ktoś nie studiuje to już z założenia powinien robić lepsze zdjęcia?
3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
Fiu fiu
Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach. Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.
A może wirus miclesjady?
Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.
nie no spoko - to wszystko wyjaśnia
pewnie będą kolejne egzaminy, rozmowa o pracę ... itp. więc tez się pomoże
A durny naród płaci za wykształcenie (no chyba, że nie) - zamiast dać spokój z egzaminami/zaliczeniami - rozdać dyplomy i wszystko gra
Nie dziw się mojej reakcji ale uwielbiam zakłamanie polskiego/chrześcijańskiego narodu i miałem/mam doczynienia z wieloma studentami i osobami po studiach, które szukając pracy mają wielkie o sobie mniemanie - choć zdecydowanie nie powinny
no to ciekaw jestem na ile, na tą 5 Ty zapracowałeś?
Fiu fiu