Strona 309 z 345 PierwszyPierwszy ... 209259299307308309310311319 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 081 do 3 090 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    i tak to powinno wyglądać od początku. przynajmniej w wersji dla ludzi nie bezpośrednio zainteresowanych (dla uczestników tej wycieczki, powinieneś wysłać/pokazać gdzie indziej wszystkie zdjęcia). publikowanie większej liczby zdjęć niż te 15 nawet z najciekawszego wyjazdu msz mija się z celem.
    Postaram się.
    Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    A ja mam pytanie, co to były za "zajęcia fotograficzne" w Twoim grafiku, bo różnią się one w zapisie od wszystkich innych "fot"? Uczyłeś harcerzy zdjęcia robić? :-)
    Tak, uczyłem. Najpierw część teoretyczna (budowa lustrzanki, jej zalety, ogniskowa, parametry naświetlania, ...) a później praktyczna (dbając o to, żeby wiedziały faktycznie gdzie się naciska żeby zrobić zdjęcie, i którym kółkiem trzeba pokręcić jak jest za jasno/za ciemno, zleciłem zrobienie zdjęcia portretowego, które później oceniałem ).
    Poza tym ze dwa razy przewija się w kadrze jakiś pasek od łełosa, ale podejrzewam, że to Twój.
    Mój, a przewija się, bo w czasie jednego z dni była taka oto śmieszna zabawa, że na ~7h byliśmy ze sobą powiązani parami/trójkami.
    Następnym razem musimy się razem wybrać
    Pożyjemy, zobaczymy. Na pewno zimą będę próbował co najmniej w Karkonosze się sypnąć, ale docelowo chcę się wprosić do tej drużyny po raz ponowny (w czasie wycieczki czasami narzekały, że je męczę cały czas tym aparatem, a teraz wniebowzięte dziękują serdecznie za fajną pamiątkę )

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Słit focie na fejsa :

741.

742.

743.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Wszystkie trzy mnie się podobają.

Czy to jest sam14 ? Powala ta perspektywa na 741 i 743.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Owszem, Samyandżek. Ciekawe jak wygląda 12-24. W dalekiej przyszłości trzeba spróbować

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

KAPITALNE! JESTEŚ WIELKI! I MASZ WSPANIALE WIELKIE ŁAPSKA, NICZYM HULK!
    teraz jeszcze naucz się robić zdjecia i będzie ok.
    przy czym doświadczenia z paru ostatnich lat nie wskazują, by tak miało się stać

trochę szkoda tej kroniki harcerek, bo za kilka lat nawet nie będą mogły zlokalizować gdzie były ...

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

742 chyba troszkę słabo postać wymaskowana
    FF

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    teraz jeszcze naucz się robić zdjecia i będzie ok.
    przy czym doświadczenia z paru ostatnich lat nie wskazują, by tak miało się stać
    Nieustannie czekam na twój wkład.
    Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    trochę szkoda tej kroniki harcerek, bo za kilka lat nawet nie będą mogły zlokalizować gdzie były ...
    Tzn? Słit grupowych fot na szczycie i słit grupowych fot przy słupach z drogowskazami wystawiać na CB nie będę, sorry.

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

Za rok pod koniec sierpnia też planuje wybrać się do Nasicznego, jak coś to możesz się micles dołączyć, fotki bardzo sympatyczne
    FF

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

O przyszłych wakacjach to ja zacznę myśleć najwcześniej w kwietniu, i być może zrobię sobie jakąś grubszą wyprawę. Przelatywał mi niedawno przez głowę pomysł podróży koleją transsyberyjską Ale dzięki za propozycję.

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Chciałbym 742 zobaczyć bez obróbki Ciekawy jestem jakie były wtedy kolory naprawdę. Nie, to nie złośliwość. Czysta ciekawość, bo wyszło świetnie

Co do reportażu... na 660 może lekko przeszkadzać poruszenie. 662 może byłaby lepsza bez tego Pana w tle, 663 - może pion i ujęcie bardziej z daleka, na wysokości głowy? W sensie fotel-fotel-fotel -o, głowa! 668 też lekko za długi czas naświetlania,. 672- Poczekać chwile i zrobić bez auta, 673- może bez nóg u dołu

Ogólnie- kosmetyka do poprawy, reszta dla mnie dobra/bardzo dobra. Dobrze pokazuje co się robiło, gdzie się było, gdzie się jadło,jak dojechało itp Według mnie takie zdjęcia mają największa wartość dla tych, którzy tam byli. Jedni widząc zdjęcia z biedronki powiedzą - i po co, detale,pierdoły,szczegóły, a Ci którzy byli - o, a pamiętacie itp itp.
    5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L

Strona 309 z 345 PierwszyPierwszy ... 209259299307308309310311319 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów