jak dla mnie tylko 655 i 656. reszta moze i w miniaturce wyglada nawet nawet ale po obejrzeniu w wiekszym rozmiarze osmiele sie stwierdzic ze sa po prostu nieciekawe.
jak dla mnie tylko 655 i 656. reszta moze i w miniaturce wyglada nawet nawet ale po obejrzeniu w wiekszym rozmiarze osmiele sie stwierdzic ze sa po prostu nieciekawe.
Micles to ty się po moich stronach włóczysz i nic nie mówisz.
Jak będziesz kiedyś to daj znać. W ustjanowej Górnaj jest stary kombinat. W sumie ruina komunistyczna ale fajne miejsce na zdjęcia. 10 min drogi z mojego domu. Więc zapraszam.
Ok, będę dawał znać.
Było kilka widoczków, to teraz trochę reportażu.
Bieszczady 2011 - repo
PrePreScriptum : (niechronologicznie - poprzestawiałem tak, żeby tworzyły jakąś spójną całość, chociaż zdjęcia z 10 dni ciężko ułożyć w jedną historię)
PreScriptum : (niektóre foty były ostro forsowane w LR, więc nie wyciągać pochopnych wniosków z exifów, tylko zapytać również i o obróbkę (przykładowo 669 jest 1.4, 1/10, iso3200 i +1,9EV w LR :D)
Dworzec, pociągi, nocleg i ognicho :
657.
658.
659.
660.
661.
662.
663.
664.
665.
666.
667.
668.
669.
670.
671.
No jak dla mnie fajne. 663 - najlepsza i nawet twa głowizna się załapała
Czy tam widzę oznaki łysienia?![]()
To harcerze jeszcze istnieją? :O
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
To rekonstrukcja historyczna661 mi się bardzo podoba.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Done. Twice.
Mniej nie da rady, już i tak cholernie dużo wywaliłem fajnych noo... Ja teraz na to patrzę jak na film, a w nim 15 ujęć trwa 45s max (i to taki duży max), więc to cholernie mało.