Jak już pisałem wszystkie portrety na podobnym dobrym poziomie, właściwie bez znaczących mankamentów , ale pomału zaczynam mieć odczucie monotonności. Zdjęcia bardzo podobne do siebie, takie samo oświetlenie , kolory, podobne kadry.
Jak już pisałem wszystkie portrety na podobnym dobrym poziomie, właściwie bez znaczących mankamentów , ale pomału zaczynam mieć odczucie monotonności. Zdjęcia bardzo podobne do siebie, takie samo oświetlenie , kolory, podobne kadry.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
jak onawłaściwie tę kokardę przyczepiła??
... siedzę na tym forum prawie od roku, i czytam te wszystkie komentarze
Czy to jest jakaś konstruktywna opinia fotograficzna???? jakaś rada, krytyka ??? Bo ja juz nie bardzo wiem i się powoli w tym nie łapię. Przepraszam za tą uwagę, ale takie komentarze można chyba zostawić na PW lub jak juz ktoś woli na naszą klasę. Bynajmniej ja tego nie rozumiem
Co do fotek tu umieszczonych, to są całkiem niezłe... na pewno lepsze od tych, które umieszczałeś kilka tygodni wcześniej :-)
kiedyś używało się takiej masy, która nazywała się bostik....ale myslę, że guma do zucia wystarczy))... na ostatnim dłoń ciut za jasna i zlewa mi się za bardzo z tłem
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
to że jest to pytanie, to ja doskonale widzę i nie musisz mi tego wytykać. Ja po prostu zasugerowałem, że tego typu pytania powinno się wysyłać na PW a nie w postach, bo mają one tyle wspólnego z fotografią co ta taśma klejąca czy guma do życia na której ta kokarda jest przyklejona
Ale jeśli większości to pasuje... to sorki.
Mi takie pytania pasują, póki nie są chamsko ironiczne. To pytanie jest ok, bo jak widać nie tylko jedna osoba jest ciekawa, a więc już zaczyna opłacać się odpowiedź w wątku, a nie na PW, nk czy gg.
Na taśmę klejącą, a co?
Z jednostronnej łatwo zrobić pseudodwustronną - zwijając kawałek taśmy w kółko, tak żeby klejąca strona była na zewnątrz. Odziwo się trzymało, pomimo tego, że taśma którą mam jest jakaś lipna i nawet do kartonu się słabo klei...
Faktycznie, ręka za jasno.
Ostatnio edytowane przez micles ; 31-01-2010 o 19:18
btw - softbox z lewej, a co z prawej było? blenda? bo nie moge sie dopatrzeć![]()