617 i 620 - fajny reportażowy klimat. No i zakończenie fajne, niedoskonałe technicznie ale w końcu w reportażu nie to jest najważniejsze.
617 i 620 - fajny reportażowy klimat. No i zakończenie fajne, niedoskonałe technicznie ale w końcu w reportażu nie to jest najważniejsze.
i co ten reportaż mówi?
Pierwsza próba liźnięcia tematu (pod kątem fotograficznym), który po raz pierwszy poruszyłem 4 lata temu podczas realizacji dokumentu :
http://www.youtube.com/watch?v=XwovjDoxKDs
generalnie problem z Tobą jest taki, że robisz super filmy (vide Twoje prace na CB) i bardzo kiepskie fotografie; przy czym to podobno częste więc nie ma co się martwić :-)
teatralne fotki niosą cudowny, ulotny klimat![]()
You're doing it wrong.
Osz widzę kadr inspirowany innymi użyszkodnikami na forumJak już wczesniej wypowoadali się poprzednicy dużo zbędnych elementów, ale najbardziej co mnie boli to perspektywa. Skracasz niepotrzebnie nogi modelce. O wiele lepiej w Twoim wydaniu wyglądają reportaże i natura (do tej pory pamiętam zdjęcia Twoich drzew o poranku)
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Na sam gzyms nie chciałem, żeby wchodziła, chociaż chciałaA że chciałem, żeby w tle było jednak cokolwiek więcej niż niebo + dach, to zrobione z góry. Siła wyższa. Ale spoko, mam jeszcze trochę z 85, i trochę z tarasu, także coś się znajdzie jeszcze. Niestety jest obecnie ze mną taki problem, że zdjęcia robię, ale nie obrabiam - rozleniwiłem się na maxa. Jeszcze gorzej z wrzucaniem na cb.
Nie wiem o co chodzi na tych zdjęciach, ale mi się podobają
Po obejrzeniu całego setu dopiero się kapnąłem, że cos z nimi nie tak. Trochę obróbki mi brakuje. Suwak saturacji w górę + winieta na niektórych + różowy zafarb i byłoby w dechę :wink:
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.