577 i 581 - mają w sobie to "coś".
Micles, z Twoich rawów można by o wiele więcej wyciągnąc.. uważam że te 2 klatki na przykład są warte dłuższej obróbki..
577 i 581 - mają w sobie to "coś".
Micles, z Twoich rawów można by o wiele więcej wyciągnąc.. uważam że te 2 klatki na przykład są warte dłuższej obróbki..
Nie. Bo parafraza nie zmienia sensu wypowiedzi, a tutaj grom cytatów które mówią, że zrobiłeś negacje znaczenia.
I nie mierz wszystkich swoją miarą, ja nie potrzebuje mamy, żeby samemu się wyżywić.
cytat + parafraza. Szukać dalej? Bodajże Shadow pisał, że reportaż najbardziej mi leży, ale na prawdę nie mam zamiaru przeglądać 2900+ postów.
Troll już nakarmiony?
skąd Ty Agę znasz?! zdjęcia z nią mogą być, ale podobna sesję juz widzialamwiem, że stac i ciebie i ją na więcej
Pewnie połowa tych postów jest Twoja (jak nie więcej). Z tej połowy (w najlepszym przypadku) może 5 % jest w miarę merytorycznych, a więc godnych wzięcia ich pod uwagę (bo jeszcze trzeba wziąć poprawkę od kogo są). Uważasz, że forumowe, lakoniczne komenty typu "dobry repo", "ciekawy", "bardzo dobry", "świetny", "wspaniały", "ekstra", "fajny" etc., etc. i pokrewne peany (w najlepszym przypadku ze zdawkową, niepełną i lakonicznym wyjaśnianiem "dlaczego") są odpowiednim miernikiem? I to ma być argument o własnej fotograficznej "awensome"?przeglądać 2900+ postów
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
Nie gadaj, tylko dawaj foty.![]()