No ja byłem wtedy kiedy byłem i ludzi było tyle ile widać na zdjęciu. Dorysowywać nie będęJakbym mógł jechać dzień później, to bym pojechał, ale badania w Bdg już i tak o dzień przełożyłem i przy kolejnej zmianie panie w rejestracji mogłyby nie wytrzymać
Wiem. No bo miałem w głowie taki kadr z tablicą a pod nią z miliardem ludzi, ale żadną ogniskową i z żadnego miejsca nie szło tego dobrze zrobić, bo ludzi centralnie pod tablicą nie było w ogóle
Wybieraj :
489b.
489c.
Ja wybrałem z ręką i koniec kropka
Czekanie na stojąco z lapem? Imo dobre. Ze strzałką się zgodzę, bo urzekła mnie prostotą i jakimś takim przyjemnym odbiorem, nie umiem tego opisać ;P 492 pokazuje bezradność informatora - nie patrzy nawet w tego swojego kompa, nie patrzy na człowieka tylko gdzieś na wprost. I łokieć zgięty tak jak do wstawania...
Prezenty, prezenty
Obaj by się rozmazaliDobrze by było jakbym złapał moment w którym dziadek naciera w moją stronę, a ktoś szybki idzie w bok "wychodząc już ze schodów", ale no nie udało się.Też nie wiem, ale nie chciałem robić 35tką, bo chyba byłoby nudniej.1/30 2.8 3200 i ztcp to +2EV w LR - jak widać warto robić foty nawet w najtrudniejszych warunkach
Wiem, miałem plan zakończyć jakąś krzywą miną człowieka męczącego się w pociągu, no ale nic nie było.Uwierz, że chciałbym tam dłużej posiedzieć
![]()