Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
- Pierwsze 3 - super! otwarcie, kolejność. Chociaż akurat pn.-śr. byłem na dworcu 4razy i naprawdę można było uchwycić dużo większy ruch pod tablicą!
No ja byłem wtedy kiedy byłem i ludzi było tyle ile widać na zdjęciu. Dorysowywać nie będę Jakbym mógł jechać dzień później, to bym pojechał, ale badania w Bdg już i tak o dzień przełożyłem i przy kolejnej zmianie panie w rejestracji mogłyby nie wytrzymać
Tu kiepsko również pod kątem tego co chciałeś przedstawić.
Wiem. No bo miałem w głowie taki kadr z tablicą a pod nią z miliardem ludzi, ale żadną ogniskową i z żadnego miejsca nie szło tego dobrze zrobić, bo ludzi centralnie pod tablicą nie było w ogóle
- 489 ta ręka na jego twarzy naprawdę mocno nie gra. A tu na pewno miałeś dużo czasu żeby to ujęcie dopracować. Zmarnowana szansa.
Wybieraj :
489b.

489c.

Ja wybrałem z ręką i koniec kropka
- 490,91,92 bez sensu, zupełnie nie w temacie PKP przed świętami Chociaż 92ma największy potencjał. Np. szerzej i pokazanie dużej kolejki, albo niezadowolenia w niej stojących, albo jakieś małej awantury w tym miejscu.
Czekanie na stojąco z lapem? Imo dobre. Ze strzałką się zgodzę, bo urzekła mnie prostotą i jakimś takim przyjemnym odbiorem, nie umiem tego opisać ;P 492 pokazuje bezradność informatora - nie patrzy nawet w tego swojego kompa, nie patrzy na człowieka tylko gdzieś na wprost. I łokieć zgięty tak jak do wstawania...
- 494 - łaaał kibel, na dworcu, super ale znowu co się to ma do tematu PKP przed świętami
Prezenty, prezenty
- 495 - ok fajnie złapane. Ale może lekko dłuższy czas? Żeby pokazać większą różnicę między dziadkiem a młodym?
Obaj by się rozmazali Dobrze by było jakbym złapał moment w którym dziadek naciera w moją stronę, a ktoś szybki idzie w bok "wychodząc już ze schodów", ale no nie udało się.
- 496 coś nie gra. Za dużo prawej, za mało bagaży i ludzi? Pociąg w tle albo rozmyty albo go nie ma? Nie wiem coś nie tak, konkretnie nie mogę się określić :-P
Też nie wiem, ale nie chciałem robić 35tką, bo chyba byłoby nudniej.
- 499 naprawdę fajne, coś w sobie ma.
1/30 2.8 3200 i ztcp to +2EV w LR - jak widać warto robić foty nawet w najtrudniejszych warunkach
Ale co najważniejsze to brak dobrego zakończenia. Jest dobrze skonstruowany początek. Jakby zmienić środek można ułożyć ładną akcję, ale brak niestety końca.
Wiem, miałem plan zakończyć jakąś krzywą miną człowieka męczącego się w pociągu, no ale nic nie było.
Ogólnie po Twojemu. Za dużo, nie do końca przemyślane, zrobione za szybko i nie dokończone.
Uwierz, że chciałbym tam dłużej posiedzieć