powiem Ci tak, dworcowe toalety omijam z szerokim łukiem (chociaż wiem, że czasy zaszczanych kibli minęły) i nie przyglądam się co tam za reklamy kolo nich wiszą. ale zdjęcie miclesa jest dobre, a nawet bardzo dobre, bo dzięki niemu wstanę z fotela przejdę się na dworzec (mimo że za oknem słota) i zobaczę co tam za plakat jest. mamy akurat kampanie wyborczą - może któryś z kandydatów tam wisi :rolleyes: będzie miał mój głos.
P.S.
A wrócę jeszcze na chwilkę wątku powiązania MD i WC :-D Ciekawi mnie, czy np. reklamy biur podróży są porozwieszane w tak "atrakcyjnych" miejscach? ORBIS TRAVEL: zimę najlepiej spędzić na desce.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Muszę to przemyśleć. W końcu mam biuro podróży.:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Najśliczniejsza Twoja modelka więc jestem subiektywny, więc napiszę że ładne![]()
Déjà vu ?
Nie chce mi się przeszukiwać obszernego wątku , ale jestem pewien , ze widziałem.
Modelka ma taki potencjał , że prawie każde z jej facjatą będzie ciekawe.
427 bym odpuścił, pozostałe bardzo mi się podobają , szczególnie piegi i reszta na 426.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
426 było tylko z cyfry. Swoją drogą, wlej oba micles. A najlepiej zrób z cyfry w BW, możnaby fajnie zobaczyć różnice między serdnim, a cyfrą.
Dla mnie najsłabsza jest 425, jakoś tak mina bez rewelacji. Za to najbardziej podoba mi się właśnie 427. Tylko tak jak Parteq, tą górę bym obniżył.
Dzięki allxages i Parteq zobaczyłem 427 inaczej i odszczekuję, 427 bym nie odpuszczał lecz inaczej skadrował. Ta krecha u góry odciąga uwagę od miny modelki , od rewelacyjnej modelki. Jeśli masz możliwość to eksploatuj "ten temat" bo warto.;-)
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro