Strona 253 z 345 PierwszyPierwszy ... 153203243251252253254255263303 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 521 do 2 530 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Faktycznie, sory. Pan KopiPejst przewraca się w grobie

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Jaram sie 392b. Myślałem, że poziom naszej-klasy to poziom jakiś -100, ale ta fota sięga wartości bezwzględnego zera. GRATULACJE!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dzienki, jeszcze daj dysię i będziemy kwita ;P

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Micles robi sobie jajca z odwiedzających ten temat.

Domyślnie

Też podejrzewam, że specjalnie w tym temacie 90% wrzuca gniotów, a tak naprawdę to pewnie Tomaszewski czy inny Gudzowaty siedzi pod jego nickiem ;-)

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Ja stawiam na Błyskotliwych.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    [...]
    392.
    Gdyby jej zabrac tego kwiatka, sciagnac ponczochy i buty oraz poprosic by jednak spojrzala w jej prawo - byloby znacznie lepiej.

Wydaje mi sie rowniez ze tej modelce nie powinno sie robic profilu twarzy.
    W kazdym razie zabralbym nos z mocnego punktu

Reszta zdjec - tragedii nie ma, ale niestety swoja kariera doigrales ze beda jechac po Tobie jak po lysej kobyle.

Fakt faktem ze w wiekszosci zdjecia masz sztuczne (wciaz pamietam te nieszczesne grabie w szklarni..), sa ustawiane, bez klimatu. Nawet bokeh 1.4 tego nie zatuszuje.

Podziwiam Cie za upor i chcec udowodnienia wszystkim na okolo ze jednak dajesz rade.
    Zaczales dosc wczesnie, o wiele wczesniej niz nie jeden tu na forum (lacznie ze mna) z fotografia portretowa i niezlym sprzetem

- jezeli nie zabraknie Ci uporu i checi to cos z tego wykujesz. Powodzenia

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Gdyby jej zabrac tego kwiatka, sciagnac ponczochy i buty oraz poprosic by jednak spojrzala w jej prawo - byloby znacznie lepiej.
    Kwiatek kwestia dyskusyjna, mam mieszane uczucia. Pończochy (nie wiem jak się ich dopatrzyłeś - gratulacje ) musiały być ze względu na temperaturę podczas sesji panującą (nie widziałem termometrów, ale strzelałbym na coś pomiędzy 4 a 8 stopni :P). Obrót - raczej nie - zostawiłbym tak jak jest teraz. Miała być właśnie taka przytłoczona, odrzucona, niekochana itp.
    Wydaje mi sie rowniez ze tej modelce nie powinno sie robic profilu twarzy.
    Mi się właśnie wydaje odwrotnie, tzn en face mi się mniej podoba ;P
    Reszta zdjec - tragedii nie ma, ale niestety swoja kariera doigrales ze beda jechac po Tobie jak po lysej kobyle.
    Trochę nie rozumiem, że w innych wątkach, gdzie ludzie wrzucają swoje pierwsze foty, grono forumowiczów umie podejść do sprawy poważnie i faktycznie napisać coś sensownego, a tutaj, gdzie człowiek na prawdę się stara, dostaje tylko suche "bez sensu" albo "dobre" i tyle.
    Fakt faktem ze w wiekszosci zdjecia masz sztuczne (wciaz pamietam te nieszczesne grabie w szklarni..), sa ustawiane, bez klimatu. Nawet bokeh 1.4 tego nie zatuszuje.
    Grabie były fajne Nieustawiane to raczej repo, a nie sesje... A ustawianie można częściowo porzucić jak się ma modelki, które same umieją wygenerować przynajmniej ze 2 pozy na minutę... Bez klimatu pewnie dlatego że nie uciekam w artystyczne formy obróbki fot. Lubię standardowo - kolory są takie jakie są, ewentualnie są lekko podkręcone, a nie jakieś wydziwianie. Czasami nawet i bym chciał, ale nie mam żyłki kreacjonizmu jeżeli chodzi o tą dziedzinę fotografii.
    Podziwiam Cie za upor i chcec udowodnienia wszystkim na okolo ze jednak dajesz rade.
    Coś trzeba robić w życiu. Jak patrzę na tych wszystkich ludzi, których głównym zajęciem jest picie, albo coś podobnie konstruktywnego, to mi się smutno robi.
    Zaczales dosc wczesnie, o wiele wczesniej niz nie jeden tu na forum (lacznie ze mna) z fotografia portretowa i niezlym sprzetem
    I tak za późno. A sprzęt nie ma w portretach dużo do gadania. Tak na prawdę liczy się psychika, thinking outside the box
    jezeli nie zabraknie Ci uporu i checi to cos z tego wykujesz. Powodzenia
    Nie porzucę fotografii. Obiecuję!

Domyślnie

Pończochy (nie wiem jak się ich dopatrzyłeś - gratulacje )
    Widać pończochy odrazu.

Obrót - raczej nie - zostawiłbym tak jak jest teraz. Miała być właśnie taka przytłoczona, odrzucona, niekochana itp.
    Dodaj do tego to co Parteq pisał o sztuności. Bo właśnie w tej pozie jest to straszni sztuczne.

Trochę nie rozumiem, że w innych wątkach, gdzie ludzie wrzucają swoje pierwsze foty, grono forumowiczów umie podejść do sprawy poważnie i faktycznie napisać coś sensownego, a tutaj, gdzie człowiek na prawdę się stara, dostaje tylko suche "bez sensu" albo "dobre" i tyle.
    Naprawdę nie rozumiesz dlaczego tak jest? Że sam sobie zapracowałeś na to? Swoim bezsensownym gadaniem w innych wątkach, swoimi bezsensownymi udowadnianiami racji w swoim wątku? Swoim sposobem rozmowy, taktu, kultury? Męczarstwem i wszystkim? Masz 20 lat, jak teraz tego nie rozumiesz, to chłopie puknij się mocno w głowę, bo jak tak Ci zostanie to będziesz miał smutne życie..

Grabie były fajne
    Taaaa, odkąd zobaczyłem te grabie to jak widzę jakiekolwiek zdjęcie ślubne Twoje to mam je przed oczami i odrazu masz -5 punktów na wejściu. Przecież, ani jedna osoba nie powiedziała, że były fajne, a Ty nadal musisz się upierać przy braku racji? Dalej nie rozumiesz, dlaczego nikt nei chce Twoich zdjęć komentować? Bo to jak rozmowa ze ścianą niestety..
    Nieustawiane to raczej repo, a nie sesje... A ustawianie można częściowo porzucić jak się ma modelki, które same umieją wygenerować przynajmniej ze 2 pozy na minutę... Bez klimatu pewnie dlatego że nie uciekam w artystyczne formy obróbki fot.
    Nie micles, to nei chodzi o kolory. Nikogo poza Tobą i może niektórymi ślubnymi nie interesują kolory, nie interesuje większość post-processingu, jeżeli sam kadr jest po prostu do d.

Nie mają klimatu, bo śmierdzą na kilometr sztucznością własnie. Widziałem miliard ustawianych zdjęć, które hipnotyzowały. Twoje w 98% odpychają niestety, ew. powodują uśmiech współczucia na twarzy.

Jak patrzę na tych wszystkich ludzi, których głównym zajęciem jest picie, albo coś podobnie konstruktywnego, to mi się smutno robi.
    Nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak bardzo odświerzyłbyś umysł i zaczął produkować lepsze zdjęcia. Nie znam statystyk, ale czytając biografie roznych artystów, których cenie to każdy lubiał sobie chlapnąć i to więcej niż parę głębszych. Właściwie nie spotkałem innego. Jako umysł ścisły powinieneś wiedzieć, że te dane raczej nie są z przypadku..

I tak za późno. A sprzęt nie ma w portretach dużo do gadania. Tak na prawdę liczy się psychika, thinking outside the box
    Tylko Ty zdajesz sobie sprawę, że jesteś 100% zaprzeczeniem tej idei?
    Dlatego serio - widzę Cie w krajobrazach, może z czasem i architekturze. Tam miałbyś świetną sławe, technicznie jesteś solidny, kreatywność jest ograniczona. To jest to co zrobisz lepiej od większości z tego forum.

Nie porzucę fotografii. Obiecuję!
    No cóż, skoro nie, to może to forum chociaż? ;-) Albo głupie dogadywanie innym...?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Kwiatek kwestia dyskusyjna, mam mieszane uczucia. Pończochy (nie wiem jak się ich dopatrzyłeś - gratulacje )
    Po palcach widac, ze sa ponczochy

Strona 253 z 345 PierwszyPierwszy ... 153203243251252253254255263303 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów