Jakos brakuje mi "spontonu" na tych zdjeciach, chetnie obejrze Twoje najlepsze z repo.
Z repo z pleneru? Z repo ze ślubu? Czy z repo ogólnie?
A ja nie chce wierzyć, że ten set to nie prowokacja...
Powiedz, że tak
P.S. Micles, czuje do twojego zaangażowania dużą sympatię, ale musisz się określić, czy chcesz żeby Cię głaskać i utwierdzać w przekonaniu, że możesz być fotografem, czy szczerze acz może boleśnie odnośnie predyspozycji?
Sorry, ot dzień szczerości mi się trafił ;-)
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
pewnie dla wielu to bedzie herezja, ale fotki klimatem przypominają mi błyskotliwych
tylko na niektorych jest dla mnie (moze kwestia monitora w pracy) zbyt pomarańczowo.
Może tak chciałeś, ale wolałbym ochłodzić kolorystyke.
Niemniej - 35 jest magiczne, zdjecia takie ze wiele par by moglo chciec, bo nie zauwaza na przyklad na 332 ze punto i fontanna tworza skos i zdjecie leci, krzywego kadru na 325 albo wyrastajacego czegos z glowy na 324.
Mi sie dla odmiany dosc podoba i widac poprawe techniki. Para - niby sympatyczna, ale rzeczywiscie czuc troche sztucznosci. I na 1 zdjeciu w ostatnim secie suknia nie jest tak biala jak na pozostalych. Poprawilbym tą szarość na 319, 320.
A 321 bardzo fajnie uchwycone
pozdr!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Cichy zwracam honor, miałeś stuprocentową rację. Mnie zmyliły te w sumie obiecujące kadry na początku wstawione chyba dla zmyły. Jednak potem pojawiła się już typowa papudrokowa mało strawna papka. Bez pomysłu „aby było” i takie jest.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Niektóre mi się podobają. Razi mnie ta masakryczna różnica temperatur światłą na zdjęciach i rozstrzał pomiędzy niektórymi kadrami IMHO z pomysłem(np. 321 choć kadr niedopracowany, 322(jedzie garym na kilometr, ale co tam, ważne ze fajne),324,331) a innymi kompletnie nie trafionymi i bez polotu. Do tego kolory na twarzy młodego to jakaś masakra szczególnie widoczna na 327.
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.