Strona 216 z 345 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 151 do 2 160 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Domyślnie

ja bym chciał zobaczyć np. jak kierowca drapie się po tyłku, a jeszcze lepiej jakby dłubał w nosie..... a jeszcze lepiej jakby to był kierowca który jest kobietą... wtedy wersja z drapaniem po tyłku zdecydowanie lepiej.

jak dla mnie nuda, odpuść sobie te samochody, fotografuj te różne wiece i ludziuf, ciekawe to jest.
    I prośba - następnym razem BEZ żadnych napisów, tylko obrazki, - to życzenie ode mnie.

BTW: co z battlem ślubno-repo ?
    :-)

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Te ostatnie z GT są słabe po prostu - nikomu kto się interesuje motoryzacją raczej nie podejdą... Nie chwaliłeś się nowym zakupem, Twoja 400stka? :rolleyes:
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Chyba się wkurzyłem i zrobię sobie po prostu rewanżyk z Goomisiem, na takich samych zasadach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Chyba się wkurzyłem i zrobię sobie po prostu rewanżyk z Goomisiem, na takich samych zasadach.
    to się nie wkurzaj.... zróbmy po prostu ten battle. tak jak było ustalone - 60 fot, z plenerem lub bez.

ja na 100 % mogę, Ty możesz, może Gumiś ?

o, widzę że Cichy czyta, może wejdziesz Cichy ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zróbmy tego battla na przekór pewnym osobom....które jakoś tak się starały żeby go nie było.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 12-08-2010 o 12:49 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja wchodze, ale podpisuje swoje zdjęcia. I tak po obróbce i miejscówkach bedzie można poznać.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

no to niech każdy podpisze...... w sumie dość łatwo się domyślić, ja np. od razu poznałem miklesowskie z ostatniego z Goomiesiem....

???????

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Mhm, markII i dźwięk. Chyba mamy inne pojęcie dźwięku A na mikrofon na razie nie wydaję, zbieram na 24L w trybie ekspresowym...
    Pojęcie mamy to samo To oczywista oczywistość że ten wbudowany to do niczego przydać się nie może. Rhode ma jeden fajny model, który ładnie z "piątką" pasuje. Ale oczywiście tysiaka z hakiem trzeba wyłożyć. Na razie jednak składaj na szkło.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    Te ostatnie z GT są słabe po prostu
    Słabe bo...?

Coś już napisał

Domyślnie

...bo podczas przewijania paska przeglądarki nie ma odruchu zatrzymania.
    Zdjęcie nie dlatego musi byc slabe, że w kadrze jest jakas reklamowka jak komus ostatnio wypomniales... wystarczy, że nie przyciąga uwagi, niczym się nie wyróżnia spośród setek juz oglądanych tego typu zdjęć, scen w tv itp itd
    Tobie się wydaje, że zdjęcia kolesia który idzie po torze, albo porshaka jest ciekawe... dla wiekszosci niestety nie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ... tz dla wiekszosci na szczescie nie
    Ostatnio edytowane przez MusicMan ; 14-08-2010 o 08:01 Powód: Automerged Doublepost

Strona 216 z 345 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów