Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
Zdaje się, że pan Cejrowski jest obrońcą krzyża. Niestety, bo go lubiłem.
O kurczaczki,ale pan Cejrowski będzie zawiedziony

http://www.radiownet.pl/radio/wpis/8100/

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
Tyle, że tutaj po obu stronach barykady są katolicy. No, może z jednej strony są ultrakatolicy.
Jeżeli do katolików zaliczasz radykalnych lewaków, emerytów z 4 departamentu, zielonych,anarchistów,blackmetalowców ,homoseksualistów, kiboli w wersji "chętnie obiję mordę" , zwykłych dresowych zadymiarzy, amatorów taniego napitku i rozweselająco-pobudzających piguł,a także gawiedź z gatunku co "papieża słuchali,ale nie posłuchali" to istotnie-sama katolicka elita.

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
Miał za Walendziaka (94-96) ten swój WC Kwadrans, a sam o sobie mówi że jest "katolem". Boso jest spoko, ale poglądy ma nie do przyjęcia.
Nieśmiało zapytam : jakie poglądy ma nie do przyjęcia?

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
Niechcący skierowałem uwagę z fotografii na Cejrowskiego. Inni się wypowiedzieli to i ja powiem , że długo miałem do niego neutralny stosunek. Traktowałem jako ciekawostkę, trochę dziwaka, ale do czasu jak się wymądrzył, że żyje w Polsce , ale podatki płaci za granicą bo mniejsze.
Taki patriota co Polskę kocha ... doić .
Zupełnie nie znasz zagadnienia,mylisz pojęcia i wprowadzasz w błąd pozostałych .Pogooglaj więcej,bo w tym momencie trollujesz na potęgę

Cejrowski jest m.in. podróżnikiem,ale i fotografem.
Tak się składa,że również canonierem.
Robi reportaże i dokumenty ze swoich egzotycznych wypraw.
Murków i cegiełek raczej się "nie ima"