Micles, a nie bałeś się tam iść ?
Na zdjęciach widać, że atmosfera dość fanatyczna. Nigdy nie wiadomo, w którym momnecie ktoś zaatakuje.
Pytanie po której stronie stałeś... czy po tej po której stało ZOMO ?![]()
Micles, a nie bałeś się tam iść ?
Na zdjęciach widać, że atmosfera dość fanatyczna. Nigdy nie wiadomo, w którym momnecie ktoś zaatakuje.
Pytanie po której stronie stałeś... czy po tej po której stało ZOMO ?![]()
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
tak ale to zdjęcie może otwierać cały reportaż ( pomijając jego stronę techniczną )
reszta - nic mi nie mówi i równie dobrze można ją wstawić jako obchody Rocznicy Powstania Warszawskiego czy tam wszystkich świętych
Ale to tylko moje zdanie
Po pierwsze zrozumiałem o co chodzi, ale chciałem sprostować, że większość jest na 1.4, a nie na 2.8. Wiem o co chodziło. Ja jednak wolę głębią ostrości zaznaczać co jest dla mnie najważniejsze w zdjęciu.Czego niby się bać. Jedyne czego można było się bać, to znikomy odsetek ludzi najniższej sfery, a do tego upojonych alkoholem. Na przykład ten pan :
168.
wykazał się bardzo wysokim poziomem inteligencji i dostawszy transparent złapał go tak jak na zdjęciu. 30 sekund później znalazł się plecami na ziemi. Dziewczyna która nie przewidziała incydentu dostała od niego (przypadkowo) z buta w twarz. Szkoda że instynkt obrony sprzętu był silniejszy od konieczności uwiecznienia tego lotu. Piątka powędrowała pod pachę.No cóż, można i tak. Gwoli wiadomości : moim zdaniem koleżanka była tam innego dnia, bo jak ja byłem, to tego lechowego krzyża nie było, a były za to barykady których na pierwszym zdjęciu nie ma.Też mi się tak wydaje.
odstęp
.
fajne repo
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Nie byłem , a jakbym był.
Czy na 171 jest Cejrowski ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ps.
Technicznie jesteś naprawdę mocny.
Ostatnio edytowane przez jacapa ; 11-08-2010 o 22:18 Powód: Automerged Doublepost
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
2 część zdecydowanie lepsza![]()