brakuje mi troche 1 planu - trawa jest raczej neutralna, chociaż:
to jasne źdźbło trawy w lewym dolnym bym sprobowal wystemplowac
ladne kolorki![]()
brakuje mi troche 1 planu - trawa jest raczej neutralna, chociaż:
to jasne źdźbło trawy w lewym dolnym bym sprobowal wystemplowac
ladne kolorki![]()
Dla mnie 144 jest rewelacyjne.
Bez zbędnej paplaniny to: kadr idealny, obróbka świetnie pasuje do tego zdjęcia. Zdjęcie przyciąga wzrok na dłużej i o to chodzi.
Gratuluję.
Dla mnie rewlka. Jak dawno nie widziałem tutaj nic dobrego tak to jest wyśmienite. Sam cos takiego na ścianie bym u siebie widział. Dobre miejsce, kadr przemyślany i te kolory. Brawo!
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
I like itjuż wiesz jakie nastepne foto mi na urodziny wywołać
![]()
Od czasu sportu, jedne z ładniejszych zdjęć Twojego autorstwa. Nie czuje się krytykiem, więc powiem tylko, że z przyjemnością je oglądam. Podoba mi się również to zdjęcie, na którym widać aparat na statywie. Nie widzę potrzeby uzasadniania czemu znalazł się on w kadrze, zdecydowanie działa na plus dla tego zdjęcia, w moim odczuciu oczywiście.
Generalnie mogę powiedzieć, że potrafisz robić naprawdę bardzo dobre zdjęcia. Zdarza się jednak często, że pomiędzy tymi bardzo dobrymi jest sporo takich, które odstają jakością i treścią. Moim zdaniem jest to kwestia selekcji a nie problem z robieniem fotografii. Dlatego nie widzę potrzeby krytykowania ich, za to z przyjemnością moge pochwalić te bardziej udane. Te są z pewnością bardziej udane.
Dobra fota. Daj znać jeśli znowu będziesz jechał. ;-)
Lepiej rób widoczki niż portrety^^.
Strona domowa: http://tomaszkotarski.pl
Tanie strony www na zamówienie.
Druk wielkoformatowy w świetnej jakości.
Wiem, patrzyłem na nie na sam koniec tej jakże żmudnej obróbki w PSie (wymazanie jednego syfa na matrycy ;D), ale stwierdziłem, że wyglądają naturalnie i nie psują zbytnio odbioru, i zostawiłem.Nic nie prostowane, nie ma sensu psuć jakości, jak nie widać krzywizny. A tu jak widać - nie widać.
Ciekawe co powiecie na to :
145.
145 poproszę w formacie 20x30 jako prezent na urodziny na matowym papierze, a jeszcze lepiej na płótnieRamkę ew. passe-partout sobie dobiorę sam.
Gratuluję!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---