Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Zdjęcia to tylko zdjęcia. A krytyka to tylko krytyka. I nie musi być poparta zdjęciami. To już gdzieś przerabialiśmy.
    Tak, ale krytykę można podeprzeć swoimi zdjęciami, a już na pewno starać się stosować zasady, które się wytyka innym.
    U Ciebie to nie istnieje, więc ciężko Cię uznać za wiarygodnego krytyka. Jest zaś na to inne określenie, które by pasowało, bez urazy ale przychodzi mi na myśl zwykły forumowy "troll".
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mam nadzieję, że już wszyscy wazeliniarze ( wielbiciele wazeliny we własnych wątkach ) napisali co mieli do napisania i jak ktoś ma coś do dodania to zapraszam do mojego wątku. Jeśli ktoś ma zamiar mnie sprowokować do jakiejś dyskusji to niech użyje jakiś bardziej konkretnych argumentów niż to co zostało napisane powyżej. Jak już wspomniałem wcześniej dla mnie jest to EOT.

Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    Tak, ale krytykę można podeprzeć swoimi zdjęciami, a już na pewno starać się stosować zasady, które się wytyka innym.
    U Ciebie to nie istnieje, więc ciężko Cię uznać za wiarygodnego krytyka. Jest zaś na to inne określenie, które by pasowało, bez urazy ale przychodzi mi na myśl zwykły forumowy "troll".
    bo gosc jest trolem, tylko takim wysublimowanym, z duza wiara w siebie i z "bagazem fotograficznych doswiadczen". Powinien nosic koszulke "Pocalujcie mnie wy wszyscy w d***e, i tak jestem najlepszy!"
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    "Pocalujcie mnie wy wszyscy w d***e, i tak jestem najlepszy!"
    hehhe, dobre, chyba sobie opis zmienię w stopce. :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    zmieniłem, :-)
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 13-07-2010 o 10:33 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów