Strona 188 z 345 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

Sergiusz a czy cos nie jest na rzeczy?

Skoro wiecej osob sie do ciebie i twoich wypowiedzi "cedzi" to czy to nie oznacza ze jestes arogantem nie liczacym sie z nikim?

Jakos cala masa ludzi na tym forum potrafi dyskutowac, niestety ty nie, pod ta maska "inteligentnych wypowiedzi" ja widze tylko prostaka ktory swoimi zdjeciami wybronic sie nie moze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ....i o dziwo prowadzi warsztaty, sorry ale bardziej wybralbym sie do Cichego po rade niz do takiego domniemanego eksperta jak ty.
    Ostatnio edytowane przez banan82 ; 12-07-2010 o 14:43 Powód: Automerged Doublepost
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

banan82
    Ależ czy ja Tobie cokolwiek bronię? Wybieraj się do kogo tam chcesz. Moje zdjęcia nie są do obrony. A jeśli już to do ataku. Nawet Cichy z setek zdjęć zamieszczonych na Forum wybrał moje. To jest na rzeczy?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Scotland

Domyślnie

powiem krotko, nie masz prawa do bluzgania innych w taki sposob jak to robisz. twoja arogancja powoduje ze piesc sie zaciska i cisnienie skacze.
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To zacznij robić lepsze zdjęcia to nic ci nie będzie skakało. Póki co to komentujesz moje zdjęcia i mi jakoś ciśnienie nie skacze. Skoczy pewnie miclesowi bo robisz to w trochę nieodpowiednim wątku.

Miasto
    Scotland

Domyślnie

ty rob lepsze to bedzie podstawa do tego ze twoja krytyka jest czyms poparta. kropka.

sorry Micles, pewno masz ubaw czytajac to
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zdjęcia to tylko zdjęcia. A krytyka to tylko krytyka. I nie musi być poparta zdjęciami. To już gdzieś przerabialiśmy.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Zdjęcia to tylko zdjęcia. A krytyka to tylko krytyka. I nie musi być poparta zdjęciami. To już gdzieś przerabialiśmy.
    Tak, ale krytykę można podeprzeć swoimi zdjęciami, a już na pewno starać się stosować zasady, które się wytyka innym.
    U Ciebie to nie istnieje, więc ciężko Cię uznać za wiarygodnego krytyka. Jest zaś na to inne określenie, które by pasowało, bez urazy ale przychodzi mi na myśl zwykły forumowy "troll".
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    sorry Micles, pewno masz ubaw czytajac to
    Przyzwyczaiłem się. Póki nie ma zdjęć, których zamiast komentować - robicie OT, to wszystko jest ok :P (nie wiem czy to zdanie do końca działa składniowo, ale miałem wielką chęć ująć to w taki sposób )

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mam nadzieję, że już wszyscy wazeliniarze ( wielbiciele wazeliny we własnych wątkach ) napisali co mieli do napisania i jak ktoś ma coś do dodania to zapraszam do mojego wątku. Jeśli ktoś ma zamiar mnie sprowokować do jakiejś dyskusji to niech użyje jakiś bardziej konkretnych argumentów niż to co zostało napisane powyżej. Jak już wspomniałem wcześniej dla mnie jest to EOT.

Pozdrawiam!

Miasto
    Scotland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    Tak, ale krytykę można podeprzeć swoimi zdjęciami, a już na pewno starać się stosować zasady, które się wytyka innym.
    U Ciebie to nie istnieje, więc ciężko Cię uznać za wiarygodnego krytyka. Jest zaś na to inne określenie, które by pasowało, bez urazy ale przychodzi mi na myśl zwykły forumowy "troll".
    bo gosc jest trolem, tylko takim wysublimowanym, z duza wiara w siebie i z "bagazem fotograficznych doswiadczen". Powinien nosic koszulke "Pocalujcie mnie wy wszyscy w d***e, i tak jestem najlepszy!"
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Strona 188 z 345 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów