Strona 187 z 345 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197237287 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 861 do 1 870 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Radzę spojrzeć może jeszcze raz na własne zdjęcia:

http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=621

i następnie zastosować te cudowne rady na własnym poletku, bo robienie i pokazywanie takich zdjęć to czysta żenada i kpina z klientów.
    Dlaczego? To moje zdjęcia a nie klientów. A co do patrzenia na zdjęcia to masz rację. Też mi się często zbiera na pawia. Ale ja dopiero się uczę. Gorzej bo często podobny odruch miałem jak zaglądałem do Twoich wątków. Dlatego tam nie zaglądam. Ale miło mi, że czasem wpadasz na Moją Drogę.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Dlaczego? To moje zdjęcia a nie klientów. A co do patrzenia na zdjęcia to masz rację. Też mi się często zbiera na pawia. Ale ja dopiero się uczę. Gorzej bo często podobny odruch miałem jak zaglądałem do Twoich wątków. Dlatego tam nie zaglądam. Ale miło mi, że czasem wpadasz na Moją Drogę.
    Chyba się nie zrozumieliśmy - te zdjęcia wyglądają jak zrobione przez wujka telefonem komórkowym. Nie oszukujmy się, nie umiesz robić zdjęć a na dodatek krytykujesz innych.

Ale miło mi, że czasem wpadasz na Moją Drogę.
    Masz ciekawe nazewnictwo na swoje nieudane próby fotografowania ślubów. Radzę szczerze - ustąp z tej drogi, pisz książki, porady psychologiczne, albo co.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Mi też 123 się podoba.

Jeśli już to bardziej przyczepiłbym się ciasnego (lewa strona szczególnie) kadrowania niż tych cieni.
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Thumbs up

Szkoda, że nie można plusować wypowiedzi. Cichy, well said.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zapraszam do oglądania i głosowania w battle'u ślubnym! :
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=65774

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chyba się nie zrozumieliśmy - te zdjęcia wyglądają jak zrobione przez wujka telefonem komórkowym. Nie oszukujmy się, nie umiesz robić zdjęć a na dodatek krytykujesz innych.

Masz ciekawe nazewnictwo na swoje nieudane próby fotografowania ślubów. Radzę szczerze - ustąp z tej drogi, pisz książki, porady psychologiczne, albo co.
    Dzięki, nie sądziłem, że te zdjęcia są aż tak dobre. Ty też niewiele umiesz a masz wiele do powiedzenia. Ze zdjęciami fakt marnie mi idzie ale co ma do tego krytykowanie? Dzięki za rady ale jak byś nie wiedział to jest nimi piekło wybrukowane...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dzięki, nie sądziłem, że te zdjęcia są aż tak dobre.
    Niestety, słowo "dobre" nie ma tu żadnego zastosowania.

Dzięki, nie sądziłem, że te zdjęcia są aż tak dobre. Ty też niewiele umiesz a masz wiele do powiedzenia.
    Jeśli ja niewiele umiem to strach zapytać, co Ty umiesz... Chociaż patrząc na zdjęcia odpowiedź właściwie nasuwa się sama.

Sorry Micles za zaśmiecanie wątku, może ktoś uprzejmy wytnie to do Pralni, bo tylko tam się nadaje dyskusja z panem fotoziutkiem.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sorry Micles za zaśmiecanie wątku, może ktoś uprzejmy wytnie to do Pralni, bo tylko tam się nadaje dyskusja z panem fotoziutkiem.
    I znów pochwała! O Dzięki Miszczu!

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dzięki, nie sądziłem, że te zdjęcia są aż tak dobre. Ty też niewiele umiesz a masz wiele do powiedzenia.

Dzięki za rady ale jak byś nie wiedział to jest nimi piekło wybrukowane...
    Raczej dobrymi chęciami...

Żal czytać co wypisujesz...

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Żal czytać co wypisujesz...
    Mi też żal ale co zrobić. Tak jest, że czasem trzeba odpowiedzieć. I jeśli rozmówca nie jest w stanie zbliżyć się do mojego poziomu to ja niestety muszę odpowiadać na jego poziomie. W innym przypadku jak wiem z autopsji moja wypowiedź jest opacznie zrozumiana lub nie zrozumiana wcale. http://www.canon-board.info/showpost...8&postcount=21 Dlatego też. Ale dla mnie to już EOT.

Strona 187 z 345 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189197237287 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów