Konstruktywna krytyka wg @Miclesa:
116. Na prawej łopatce niefajny cień, palce brudne?
117. Brudna stopa.
118. Brzydkie żyły na szyji.
119. Brudne paznokcie, pomarszczone leginsy, zmarszczone oczy,
Konstruktywna krytyka wg @Miclesa:
116. Na prawej łopatce niefajny cień, palce brudne?
117. Brudna stopa.
118. Brzydkie żyły na szyji.
119. Brudne paznokcie, pomarszczone leginsy, zmarszczone oczy,
116. Palce trochę w cieniu, trochę też dostały niedokładną maską przyciemniającą niebo.
117. Stopa jest czysta, bo specjalnie czyściłem. Pięta w cieniu, dlatego może tak ci się wydaje.
118. Nie żyły, a ścięgna i inne bajery co to tam są, jakaś krtań pewnie. Zmiękczałem to w PSie, moim zdaniem wystarczająco.
119. Brudne paznokcie?! Niby które. Leginsy - przyznaję rację - nie miałem z czego klonować w PSie, nie dało rady. Oczy - też racja.
BTW, Ewa Farna chce u mnie sesji foto(imo fejk ^^) http://nk.pl/profile/2639039/gallery...2/132#comment6
Konstruktywna krytyka wg @jacapa
Fajnie to wykombinowałeś. Podoba się szczególnie 116 oraz 118.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Ja w swoich komentarzach głupot staram się nie wypisywać, także ironia nie na miejscu. Z resztą - nie jesteś pierwszy - takie numery już były w moim wątku i to w lepszym wykonaniuNiestety, tak to jest, jak człowiek nie poprzestaje na jednym pomyśle na sesję. Joga nie była głównym celem sesji, więc uznaliśmy razem, że lepiej jogę z makijażem, niż późniejsze foty bez.No raczej!
bo to ja blenda- mana stworzyłam! tę piękną grzywkę też!![]()
Mi nikt kurtki nie trzyma, więc nie wiem o kim mówisz.
Użyłem przenośni. Jak by gunia1990 ustawiła aparat na statywie i wyzwalała pilotem to by było znacznie lepiej. Teraz jaśniej?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.