Jakbyś nie napisał, że to po tragedii w smoleńsku to bym nie zgadł. 108 najgorsze w mojej opinii.
Jakbyś nie napisał, że to po tragedii w smoleńsku to bym nie zgadł. 108 najgorsze w mojej opinii.
Canon 300V. Aparat w fotografii analogowej ma dość małe znaczenie, bo kl/s nam nie robi raczej, naświetlają klatkę wszystkie poprawnie. Jedyną różnicą którą można rozważać jest chyba AF. No i rozmiar.
cóż za wykładzik. ja znajduję więcej różnic pomiędzy takim 1n a 300vale to mało istotne akurat dla wątku. pytam jedynie z czystej ciekawości użytkownika aparatów tradycyjnych. mało wyciągnąłeś z tego filmu. no chyba, że to lab się nie postarał lub skaner miał gorszy dzień
![]()
Muszę przygotować teren dla lepszych... Obrabiam jeszcze.
micles, zastosuj jakas wieksza selekcje tych zdjec. gdzies kiedys widzialem b. fajne zdjecia twoje, ale pozniej zginely w gaszczu nijakosci.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
To może zrobię drugi wątek, do którego będę wrzucał tylko te zdjęcia, które się wam podobały? Tyle że regulamin tego zabrania![]()