96 boskie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Głupi jedynie ten zielony panel led w prawym dolnym. Taka duża psuja-wytrącacz.
96. Super moment i dobre światło
99. Musisz mieć jakieś lepsze zdjęcie publiczności. Ci wyglądają na znudzonych koncertem.
Muszę mieć. To wrzuciłem, bo mi się podobało za przekrój nastrojów : laska do mnie macha, drugi zaciekawiony aż czapkę poprawia, trzeci już nie ogarnia, a czwarty wali grymasa. Tak jakoś![]()
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 25-06-2010 o 13:59 Powód: Automerged Doublepost
Jako że 35L zoomem nie jest, a w exifie jest jak byk 28mm, to robiłem chyba C28 1.8
Dużych różnic nie ma w środku kadru. Im dalej od środka, tym... wiadomo. No i 1.4.
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
No jeszcze statyw i światło za nogawką od spodnia. Kwestią dyskusyjną jest flara i rusztowanie "sufitu" sceny, ale to moim zdaniem już może zostać.
A PSa tym razem nie chciałem używać, bo jakbym to wymazał, to by było pusto (i niesymetrycznie :P), chyba że wziąłbym trochę świateł z lewej i odbił je na prawą, ale spostrzegawczy mogliby zauważyć ten sam dym tu i tam, więc zostawiłem tak jak jest.
A co to za koncert?Znam tego ziomka z prawej na 099
. Obok pewnie byla jego laska, moze masz foto?
Calkiem niezle spisuje sie 28 1.8 na 5d2.