Ale w 3 miesiące lepsze ramki by nie powstały, co najwyżej tekst byłby lepiej wyśrodkowany. Pytam o ramki.
Ale w 3 miesiące lepsze ramki by nie powstały, co najwyżej tekst byłby lepiej wyśrodkowany. Pytam o ramki.
Micles, dawno nie miales takiego poparcia w zdjeciach. Są ciekawe, gratuluje
I nie skojarzyly mi sie z demotami, tylko z pudelkami od papierosow te napisy![]()
Jest skutek, znajdź przyczynę![]()
To pewnie z powodu nowego sprzętuTak swoją drogą mnie nowa 5 strasznie denerwuje z tym, że foty wychodzą takie hmmm, nie wiem - kolorystycznie plastikowe, czy cukierkowe.
Ostatnia seria... Taka se. Podpisy jak w demotywatorach. Czekam na coś bardziej pojechanego, wiem że umiesz. Jedziesz!
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Kwestia obróbki czy nie. W Przeciwieństwie do mojej ślicznej 400d foty które wypluwa piątka są nie wiem zbyt perfekcyjne. Kolory które są na wyświetlaczu są bardzo podobne później na moim monitorze. Ach... ze łzą w oku wspominam kiedy to kolory w moich zdjęciach to tylko i wyłącznie kwestia mojej wyobraźni.
Nie marudź Micles tylko dawaj foty. Forumowe trolom nigdy dosyć :>
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
no, i to jest oryginalne!