Wiem. Cała seria powstała w jakieś 3 godziny, a powinna w 3 miesiące. Teraz już wiem jak to powinno wyglądać i pewnie dokończę temat w najbliższym czasie.
Wiem. Cała seria powstała w jakieś 3 godziny, a powinna w 3 miesiące. Teraz już wiem jak to powinno wyglądać i pewnie dokończę temat w najbliższym czasie.
No, trzeba przyznać, że ciekawe.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Może powinieneś pomyśleć o zrobieniu wystawy?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jak będę miał z czego robić wystawę, to się pomyśli.
Jak na razie jest pomysł a to już coś jest.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fajnie by było zrobić coś takiego w jakiejś małej wioseczce, tak żeby mieć większość mieszkańców, ale z drugiej strony żeby było nie za dużo fot...
pomysł fajny
za duży kontrast, a w niektórych zdjęciach przepały w światłach
Podoba mi się, i pomysł i obróbka.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
allxages - jak trzeba to zagadam itp. itd. ale nie umiem tak ni stad ni z owąd odezwac sie do kogoś i pogadac o zyciu, pracy itp. itd. jest zbyt niesmiała na to.. choć i tak ejst lepeij niż było jeszcze 3 lata temu, robienie zdjęć dużo pomogło ^^