Ech, a już chciałem iść spaćNo dobra, obrobię jeszcze jedno - teaser do następnego seta ciuchowego i miejscówkowego.
Ech, a już chciałem iść spaćNo dobra, obrobię jeszcze jedno - teaser do następnego seta ciuchowego i miejscówkowego.
Na ostatnim ostro za ostro ze światłem. Nie pasuje...
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
006.
Ostatnio edytowane przez Vitez ; 03-06-2010 o 03:53
Zawsze myślałem „że im gorzej tym lepiej” Ale coś mi się zdaje, że zmienię pogląd na „im drożej tym gorzej” Zdjęcia to już nie porażka ani katastrofa, która może być piękna ( patrz Grek Zorba ) ale klęska po całości. Itd. itd...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiuszu, a można prosić o krótkie uzasadnienie tego, co napisałeś? Będzie okazja, żeby czegoś się nauczyć.
No ale ja nie nauczam.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ja się nie znam ale te kadry ostatnie do mnie nie przemawiają
006 chyba nikt przed tobą nie robił sesji w takim ostrym słońcu - widać to szczególnie na twarzy. Trochę za ostre tło - odciąga od modelki
Krawędzie na nogach wyglądają jakby modelka została wklejona.
006(2)co chciałeś pokazać ?
Myślę że musi trochę potrwać zanim minie ci fascynacja nowym sprzętem i zaczną się jakieś fajne kadry.
Znowu zmuszacie mnie do ominięcia kilku fot i wystawienia najlepszej z całej sesji
007.