na 3 juz trzeba bylo upitolic ten najgrubszy kawalek badyla bo za bardzo wchodzi w modelke i jest w GO i troche przeszkadza:P
na 3 juz trzeba bylo upitolic ten najgrubszy kawalek badyla bo za bardzo wchodzi w modelke i jest w GO i troche przeszkadza:P
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jeszcze jedno "z gleby", tym razem 70-200 i trochę inne światło i obróbka.
004.
Znowu jakis kadr dziwny, jak juz tak centralnie to o jakas symetrie bym sie pokusil, nie ucinal znowu wlosow. Generalnie skoro robisz z trawy tlo to lepiej bym to wyeksponowal, nie tak ciasno. Moze szerzej (ze wzgl. na wspomniane wlosy) i raczej w pionie, chyba ze cos interesujacego masz po bokach.
Pionu z 35L nie mam. Spojrzałem chyba tylko kadrem w pionie i od razu odwróciłem aparat z powrotem do poziomu. Rozkmina z rozłożonymi włosami to IMO tylko w poziomie, nie wiem dlaczego, jakaś blokada psychiczna![]()
Bo nie siedzę na forum 24/7? Zacznij czasem myśleć trochę.
Połączone ze starym wątekim i cierpliwości albo pomyślunku życzę. O otwarcie wątku można poprosić dowolnego moderatora a nie parę godzi po wysłaniu priva do jednego używać braku odpowiedzi jako podkładki do zakładani nowego.
Myślałem, że "Ostatnio aktywny" jest wystarczającym wskaźnikiem, który mówi mi, że zostałem olany, ale już wszystko jasne. Inni moderatorzy nie chcieli się wtrącać w twoją decyzję o zamknięciu.
No to z powrotem na starych włościach... Dzięki Vitez!
005.