Cytat Zamieszczone przez Regulamin
Zasady dobrego zachowania na Forum

Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji oraz czy nie odbiega ona od tematu wątku. Niemile widziane jest pisanie postów w stylu "zgadzam się" i koniec lub powtarzanie argumentów.

Należy przestrzegać tematyki na poszczególnych forach. Mam nadzieję że tematyka poszczególnych forów jest dość jasna i proszę o jej przestrzeganie. Pisanie w nieodpowiednich miejscach powoduje dodatkową pracą dla administratorów lub moderatorów.

Posty i wątki naruszające regulamin, prawo lub dobre obyczaje będą edytowane, przenoszone lub kasowane przez moderatorów.
Posty odnośnie waszych poczynań z Pudzianem dość bardzo odbiegają od tematu wątku. Na mocy tego stwierdzenia mogę uznać, że w/w posty naruszają regulamin, a już na pewno dobre obyczaje. Według regulaminu w/w posty powinny być edytowane, przeniesione lub usunięte przez moderatorów.

Cytat Zamieszczone przez Dział "Galerie użytkowników"
Moderatorzy : 9
Tomasz1972, Vitez, Czacha, Tomasz Golinski, KuchateK, Jac, Kubaman, MacGyver, gwozdzt
Jak bardzo chcesz, to mogę napisać do ciebie PW, żeby już było w pełni formalnie.