431. niezła poza ale nie na takim tle ,)
431. niezła poza ale nie na takim tle ,)
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Na 430 cień dłoni wygląda ja paszcza dinozaura. Czad...
baardzo ładna modelka.. fajne zdjęcia!oby tak dalej
Micles, popatrz krytycznie na zdjęcia z tej sesji i zobacz co się dzieje z nosem modelki. Odrzucasz sugestie Sergiusza mimo, ze podpowiada Ci właśnie, gdzie lezą podstawowe błędy. Póki bedziesz odrzucał takie sugestie, póty Twoje zdjecia nie będa się podobać.
Mi się na Twoich zdjęciach podoba modelka, tylko. Obiektywnie rzacz ujmując, zdjęcia są źle wykonane. Myslisz, przeliczasz, kombinujesz, zamiast spróbowac dostrzec piekno w tym co przed Toba stoi.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Koniec Magdy, przyszła pora na inną formę piękna
Po raz drugi już umówiłem się z fantastycznym człowiekiem na sesję foto. Łączy nas jedno : pasja i poświęcenie. Tak jak ja nieustannie męczę temat fotografii, tak on prawie cały swój wolny czas poświęca treningom parkouru i rozwijaniem swojego ciała. Z tym, że jemu to wychodzi, a mnie (według was ;D) nie za bardzo.
W zasadzie to łączy nas jeszcze jedna rzecz. Na sesję przyszliśmy w takich samych bluzach :P
Kilka słów wstępu :
Parkour - pokonywanie przeszkód stojących na drodze w jak najefektywniejszy, najprostszy i najszybszy sposób. Nie znajdziemy tutaj zatem efektownych salt i innych tego typu akrobacji, które mają za zadanie tylko wyglądać)
Panie i panowie, pozwolę sobie po raz kolejny zaprezentować jakże niezwykle ciekawego chłopaka :
Adrian K.
http://jordanpl.blogspot.com/
Od razu napiszę, że w tą feralną sobotę mieliśmy niesamowity problem z miejscówkami (ochroniarze Multikina, policja, kobiety skarżące się na to, że brudzimy niedawno odnawiane ściany, ochroniarz muzeum mówiący, że Adi hałasuje przy lądowaniu i psuje murek chodząc po nim) i widowiskowych gapów będzie o wiele mniej, niż planowaliśmy. Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i na następnej sesji będzie wszystko ok.
Cała sesja raczej średnia - ale moją opinię już znasz ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
433.
co tu robi ten samochód to ja nie wiem.
Przecież wiesz, że to 30s w PSie i wiesz też, że go widziałem. Zostawiłem specjalnie. Dla unikalności.
wlasnie. dziwi mnie ze go zostawiles skoro to 30s w Psie. czerwony od razu przyciaga oko i psuje ogolny efekt. bez samochodu byloby lepiej mimo ze i tak do mnie zdjecie nie przemawia.