Mogło by być bardziej agresywnie, adekwatnie do wnętrza. No i dish się w kaflach odbija.
Mogło by być bardziej agresywnie, adekwatnie do wnętrza. No i dish się w kaflach odbija.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Aż mi się rwie na usta, że nie dla psa kiełbasa, no ale...
Szczerze mówiąc : nie wiem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.
JAKŻE PRZYDATNA FUNKCJA, BEZ KTÓREJ NIE MÓGŁBYM EGZYSTOWAĆ. ŁĄCZENIE!!!
Disha też bym nie ogarnął ładnie wymazać. Albo inaczej : ogarnąłbym, ale za dużo czasu by mi na tym zeszło.
Ostatnio edytowane przez micles ; 05-05-2010 o 21:43 Powód: Automerged Doublepost
Zdjęcie mi się też prawie podoba ( framuga i coś tam jeszcze ) A tak na marginesie to micles miałeś szansę być zwolnionym z sms inaczej mieć wolny dostęp do strony ale nie skorzystałeś.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
moja 50 jest bez skaz! odwołaj to co o niej napisaleś, bo się obrazi!
jest ok, aloe ja wolę naturalne światło...
Micles czy wiesz dlaczego mi się to zdjęcie i innym podoba?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
sam bym sie z checia dowiedzial czemu mi sie podoba;]
Bo jest w naturalny sposób oświetlona i dobrze skomponowana![]()
taka odpowiedz typu 'bo jest dobra'![]()
No też bym tak odpowiedział. Nie wiem. Możnaby wymieniać wszystkie zalety tego zdjęcia i nadmienić, że jest prawie bez wad, no i tyle. I pomimo, że krawędź "pokoju" wyrasta z głowy modelki, i pomimo, że zdjęcie centralne, i pomimo, że nogi giną w całkowitej czerni, fota ma w sobie to coś i podoba mi się najbardziej z całej sesji.
content aware - 1zaznaczenie (wiem ze troche faluja plytki)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a i mi się nie podoba że w nogach jest tak ciemno
ale fajnie zolta bluzka z czarnym paskiem i niebieskimi kafelkami na scianie kontrastuje
Ostatnio edytowane przez madc0w ; 06-05-2010 o 00:13 Powód: Automerged Doublepost
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.