Jak byś widział ten słup podczas fotografowania to może byś wykorzystał go jako atut. Ręka ujdzie. Znacznie gorzej wygląda prawa noga a w zasadzie sam but.
Jak byś widział ten słup podczas fotografowania to może byś wykorzystał go jako atut. Ręka ujdzie. Znacznie gorzej wygląda prawa noga a w zasadzie sam but.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Bo nie jest bokiem i jest poza GO - widzę. Zawsze staram się zwracać na to uwagę, ale tym razem przeoczyłem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Świat się wali. Z pozdrowieniami dla Sergiusza
423.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.
ŁĄCZENIE! RAWR!
Aha, to chyba jedyne zdjęcie bez disha. Golutka 580II.
Ostatnio edytowane przez micles ; 05-05-2010 o 01:45 Powód: Automerged Doublepost
To powiedz kurna, gdzie powinna, bo takie czcze pisanie (z resztą na pewno wiesz) mnie irytuje.
Buta też pilnowałem, żeby stał podeszwą na barierce, pamiętam jak dziś, że mówiłem, żeby obcasa ściągnęła za barierkę i postawiła podeszwę na barierkę... Tylko nie wiem czy to po tym zdjęciu, czy przed i modelka się zapomniała.
Micles, uwolnij się od tego forum. Daj się ponieść fantazji, olej technikę, pomyśl o treści zdjęcia. Co zrobić żeby były rozpoznawalne, inne, Twoje.
Skasowali mi ;(
Najpierw technika, później freestyle i ahtyzm. Przyjdzie czas, będzie rada.
Popatrz na zdjęcie i pomyśl skąd powinno padać oświetlenie główne a skąd wypełniające.
Czyli co, chodzi ci o to, że nienaturalnie, bo główne świeci od strony budynku, a nie dworu? Ten argument mnie nie przekonuje.
Wiesz nie mam zamiaru Cię przekonywać. Popatrz na cienie a nie na światła.
No patrzę. No widzę. Ostre i nie w tą stronę, w którą zazwyczaj idą w normalnym świecie bez lamp błyskowych. Jednakże jeżeli wykorzystałbym ambient jako światło główne, to nie uzyskałbym ciemnego tła, tylko zwykłą papkę. Nie taki był zamysł. No chyba, że miałbym 2 lampy, to wtedy mógłbym przypierdykać z lewej (od strony balustrady) a z prawej wypełnić drugą. No ale akurat na tej sesji postanowione było, że błyskam na jedną lampę, i drugiej nie pożyczałem.
Jeszcze napisz, czy to o to ci chodzi, bo nadal nie jestem pewien. Ciągłe zagadki. Na realu też tak rozmawiasz?
" -Kochanie, chcesz dzisiaj ziemniaki, czy ryż?
-Moja droga, popatrz na talerz. "