Strona 113 z 345 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Już nie wiem co mam zrobić, żeby uzyskać normalny komentarz...
    Zacznij oceniać u innych zdjęcia a nie zawinięte rzęsy.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

no tak, czyli stara zasada..."jak ty mnie, tak ja tobie"... rzecz w tym jednak, że, przy całej sympatii dla miclesa, on nie widzi zdjęć...on widzi piksele, histogramy, pipety i inne techniczne duperele, i wierzy temu co widzi na wykresach...taka jego uroda

Domyślnie

412 byłoby dużo lepsze przy takim kadrze gdyby ostrość zaczynała się na pazurkach - przez klatkę a na oku kończyła.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    no tak, czyli stara zasada..."jak ty mnie, tak ja tobie"...
    Niestety jest kilku "mścicieli" którzy zieją jadem w tym wątku niemiłosiernie.

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    ...on widzi piksele, histogramy, pipety i inne techniczne duperele, i wierzy temu co widzi na wykresach...taka jego uroda
    To co zauważa micles na zdjęciach po prostu jest , a że jest to często mniej istotne to już inna sprawa. W jego komentarzach nie ma złośliwości.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Zacznij oceniać u innych zdjęcia a nie zawinięte rzęsy.
    O matko odpowiedź na zasadzie przedszkolaka... Ty powiedziałeś że moje zabawki są fe to ja odpowiem tym samym ...

Dopiero zaczyna Awatar matefusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    To poczytaj o prawach do wizerunku osób publicznych.
    Czy osoby występujące w teatrze to osoby publiczne?

art. 115 § 13 kk funkcjonariuszem publicznym jest:
    1) Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej,
    2) poseł, senator, radny,
    2a) poseł do Parlamentu Europejskiego,
    3) sędzia, ławnik, prokurator, funkcjonariusz finansowego organu postępowania przygotowawczego lub organu nadrzędnego nad finansowym organem postępowania przygotowawczego, notariusz, komornik, kurator sądowy, syndyk, nadzorca sądowy i zarządca, osoba orzekająca w organach dyscyplinarnych działających na podstawie ustawy,
    4) osoba będąca pracownikiem administracji rządowej, innego organu państwowego lub samorządu terytorialnego, chyba że pełni wyłącznie czynności usługowe, a także inna osoba w zakresie, w którym uprawniona jest do wydawania decyzji administracyjnych,
    5) osoba będąca pracownikiem organu kontroli państwowej lub organu kontroli samorządu terytorialnego, chyba że pełni wyłącznie czynności usługowe,
    6) osoba zajmująca kierownicze stanowisko w innej instytucji państwowej,
    7) funkcjonariusz organu powołanego do ochrony bezpieczeństwa publicznego albo funkcjonariusz Służby Więziennej,
    osoba pełniąca czynną służbę wojskową.
    Proponuję przenieść dyskusję do adekwatnego tematu o prawie/wizerunku etc (kiedyś widziałem takowy na forum CB)

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ale tak się dzieje trochę na życzenie samego miclesa, który uważa, że z sieci można nauczyć się jak robić zdjęcia a jak ktoś zna angielski to nawet i więcej. A jak można to widać na załączonych obrazkach ( zdjęciach) Kiedyś zawarłem z miclesem na forum pewną umowę mającą na celu poważne podejście do tematu oceny jego zdjęć. Ja się ze swojej obietnicy wywiązałem natomiast micles nie. Stąd wydaje mi się, że takie prowadzenie wątku jak w tej chwili jest mu na rękę.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar Marcin K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matefusz Zobacz posta
    Czy osoby występujące w teatrze to osoby publiczne?

Proponuję przenieść dyskusję do adekwatnego tematu o prawie/wizerunku etc (kiedyś widziałem takowy na forum CB)
    Moim zdaniem osoba publiczna a funkcjonariusz publiczny to jednak nie to samo.

Ogolnie wykonane zdjecia jednej i drugiej osoby ( w czasie pracy ) moga byc publkowane bez zgody.
    Marcin Kasiński
    http://itzone.pl

Domyślnie

412 - micles, krata nie powinna być równoległa do ramki obrazu.

wykadruj pod kątem - będzie ładniej.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Już nie wiem co mam zrobić, żeby uzyskać normalny komentarz...
    Zniknąć na 5 lat i wrócić pod innym nickiem? :wink:

Strona 113 z 345 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów