Jeszcze parę rzeczy się znajdzie, które można by z taką panną porobić. Jak mam ochotę na konwersację to idę do teatru na wystawę czy do biblioteki. A jak chce …. to ide na dziką impre z pustołebcamii zresztą w tedy inni mogą to samo powiedzieć o mnie hehe.
hehe ja lubie kluby lecz te na poziomie gdzie można sie pobawić bez żadnych dresów czy bialych rekawiczek
ja jak bede mial aparat to chce sie dogadać z menadżerem "harlemu" czy nie chcieli by odświeżyć swojej galerii fotek![]()
pozdrawiam
Fotki na imprezach robię od 3 lat - od pół roku na 350 i ...
Chodzę na imprezy latnoskie gdzie tańczy się w parach Salsę, Mambo itp i to z dużą ilością obrotów i figur
Wasze fotki są z typowych imprez technopodobnych gdzie ludzie "stoją w miejscu" . U mnie czas musi być 1/60 a nie 1/8
Czy ktoś ma doświadczenie albo przykłady jak fotki robić a takich warunkach?
Wcześniej miałem kompakty :-/ i kompaktowców nauczam ;-)
ale 350 to już inna bajka
Jak oglądam fotki z imprez robione przez zawodowców to ... widze że ciągle jest coś nie tak
Fotki Pawlo mają bardzo fajne kolory - tylko czy przy lepszym świetle lub nastawach lampy da się to uzyskać przy 1/60?
jak zacząłem czytać ze od 3 lat to juz sie cieszyłem ze sie dowiem nowych ustawieni a tu nic .....heh :P