Jak widac tu swietnie, wyksztalceni fizycy maja niesamowity dar
prowadzenia wylewnych dyskusji na temat znaczenia kazdego slowa uzytego
przez dyskutanta. Powiedzialbym, ze to nawet zabawne o ile nie byloby
tak beznadziejnie nudne i bez sensu![]()
Tak
Nie, bo nie chciałem
Nie bo nie miałem możliwości
Jak widac tu swietnie, wyksztalceni fizycy maja niesamowity dar
prowadzenia wylewnych dyskusji na temat znaczenia kazdego slowa uzytego
przez dyskutanta. Powiedzialbym, ze to nawet zabawne o ile nie byloby
tak beznadziejnie nudne i bez sensu![]()
Popieram snowboardera. Zieeeew... ;-) a taki fajny flame był :-)
Zamieszczone przez snowboarder
- w tym miejscu mialem sie zawstydzic, ale ten cholerny emotikon nadal nie dziala! Co jest?!? Koledzy, nie ma tu informatykow wsrod administratorow?!?
zabawne, na poczatku Tomek powiedzial, ze glupcow jest 99% w naszym spoleczenstwie... wybuchla awanturaZamieszczone przez pn_
powstal sprzeciw
a czym Ty sie teraz roznisz ? ze wyrazasz poglad na dosc wyselekcjonowana czesc spoleczenstwa? na asystentow? a moze tym, ze napisales (ponad) 90% (nieprecyzyjnie, ale: niech Ci bedzie) - czyli o jakies 9% mniej? hehhehe
cokolwiek uwazasz - mysle, ze pieprzysz - totalnie :/ ja na poparcie Tomka tezy o 99% latwiej znalazbym dowody, niz Ty na swoje (ponad) 90% akademickichale Ty nie definiujesz pojecia niepotrzebny papier...
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Juz samo napisanie takiej prostej skad inad rzeczy swiadczy o madrosci...Zamieszczone przez kocis
Chyle czola. Szkoda tylko, ze tyle madrych ludzi w Polsce, a co wybory,
to glupszy wybor... Dlaczego ci madrzy nie chca sie aktywnie zajac
poprawa kraju i tylko samych glupich widac w tv?
ja az tak sie nie zachwycam nad ta definicja, bo pojawilo sie tam pytanie ,,jak to sie ma do wyksztalcenia'' co dyskwalifikuje wywod....Zamieszczone przez snowboarder
Mądrość w najbardziej minimalnym sensie to umiejętność podejmowania uzasadnionych decyzji, które w dłuższej perespektywie przynoszą pozytywne rezultaty. W innym ujęciu można powiedzieć, że mądrość to umiejętność praktycznego wykorzystywania posiadanej wiedzy. (http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%85dro%C5%9B%C4%87)
a wiedze zdobywa sie w szkole (poza wybitnymi jednostkami - ale skoro uogolniamy, to o nich zapomnijmy) i niezlymwyznacznikiem wiedzy jest tytul naukowy.
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Byloby tak, gdyby gwarantowal okreslony poziom kryjacy sie za nim. Niestety duza ilosc miernot z tymi tytulami deprecjonuje go. Jest tez duza liczba wspanialych naukowcow, ktorzy po wielekroc zasluzyli na swoje tytuly naukowe, ale tych jest jednak dramatyczba mniejszosc i dlatego tytul naukowy nie jest wcale takim dobrym wyznacznikiem.Zamieszczone przez gawryl
Ja posiadam wiedze i umiem ja praktycznie zastosowac do naprawy roweru, jak mi szwankuje. :-) To jeszcze absolutnie nie czyni mnie madrym.Zamieszczone przez gawryl
Dla ćwiczenia własciwej postawy. Jesli słysze, że ktoś nie głosuje, bo nie ma na kogo, to tak jakbym słyszał dzieciaka - nie uczę się w szkole, bo nie ma fajnych przedmiotów. Postawa obywatelska - o to mi chodzi.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
No i właśnie nie. Głosujesz na partie i na kandydata. Jeśli partia wejdzie do parlamentu, to ten twój głos wybierze pomiędzy kandydatami z jednej listy. A nawet jeśli nie wejdzie, to tym bardziej głosujesz "dla zasady" na konkretnego czlowieka. Nie mówiąc już o Senacie.U nas nie głosuje się na ludzi, tylko na listy (w wyborach do Sejmu). Powinieneś to wiedzieć.
Jak nie ma, to ja mu sie nie dziwie. Tez bym sie nie uczyl.Zamieszczone przez Kubaman
Widac nauczyciel d**a i nudziarz, i nie potrafi interesujaco nauczac.
Zamieszczone przez pn_
![]()
dobrze, że jak byłes młodszy myślałeś inaczej, bo by Cie tutaj teraz nie było ;-)