Witam serdecznie.
Pokazuję pod ocenę kilka zdjęć z widzianego amatorskim okiem 47 Rajdu Barbórki Warszawskiej.
Komentarze i opinie mile widziane
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pozdrawiam.
Witam serdecznie.
Pokazuję pod ocenę kilka zdjęć z widzianego amatorskim okiem 47 Rajdu Barbórki Warszawskiej.
Komentarze i opinie mile widziane
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pozdrawiam.
1,6 - bylyby
8 zdecydowanie za ciasno
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
a dla nie właśnie 1 i 8 jedne z lepszych
Zdecydownie 1 i 8 mają przewagę. Na 1 dodał bym trochę kontrastu i podciągnoł kolorek. 8 właśnie przez to, że jest tak ciasno ma coć w sobie... Ale to tylko moja subiektywna opinia maniaka WRC...Nieważne jakie jest zdjęcie, ważne, żeby było na nim WRC!!!
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
6 za maźnięcie i za załogęZbyszek Stec i Robert Bromke to załoga z daaaawnych Czasów
4 też fajnie pociągnięta i ostrość utrzymana gdzie trzeba
8 Focus od Weversa niby słaby wurc, ale zawsze to wurcKadrowo też dobrze
Wszystkim zdjęciom brakuje troszkę barwy i ogólnie obróbki, ale czego tutaj wymagać kiedy pogoda nas nie rozpieszcza i słońca nie ma.
Ja tam na Barbórce nigdy nie byłem i nie zamierzam tego zmieniać.
Pozdrawiam
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Popracuj nad kolorem i kontrastem, zdjęcia sportowe powinny jednak trochę dawać po oczach.
Najbardziej podchodzi mi #8, mimo że ciasne.... ale ja już widziałem kilka tysięcy fot z tego rajdu, więc chyba nie jestem obiektywny![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Krzysztof, za rok wybierz się z Łukaszem - uwierz, że nie będziesz żałował. Jedyne co może przeszkadzać to tłumy kibiców ale wyobraź sobie, że na Cytadeli robiłem zdjęcia w miejscu, gdzie byli tylko chłopaki z lotnej i kawałek dalej z PKCu, Na Żeraniu może ze trzydzieści osób i NORMALNI safeciarze... Karową pominę z wiadomych względów![]()
Na pierwszym dałbym jeszcze mniejszą przysłonę (chyba że się nie dało) - oddzieliło by się ładniej od tła![]()
Jesli tam pojade to tylko wtedy kiedy będe miec pewne papiery w sprawie akredytacji prasowej - inaczej nie ma opcji,bo być na karowej i focić z trybuny czy z górki to nie o to chodzi
A te akcje z ochroną "puszczoną" jak psy na "mediaków" to jakiś żart![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7