No coz to tylko potwierdza moje wnioski o tym iz nie ma na tym swiecie osoby ktora bylaby w stanie odpowiedziec Ci satysfakcjonujaco skoro sam nie potrafiles odpowiednio sformulowac pytania i podac odpowiednich parametrow wejsciowych ktore my moglibysmy obrobicZamieszczone przez ArQ
To byla wlasnie jedyna mozliwa odpowiedz na zadane przez Ciebie pytanie i postawione wymagania (zreszta nie tylko ja takiej udzielilem). Masz pretensje ze na zle postawione pytanie dostales nie taka odpowiedz jak bys chcial ? No sorry ... patrz punkt o braku atrybutow boskosciZamieszczone przez ArQ
Jakos dziesiatki osob (badz setki dodajac inne fora) nie narzekaly a wrecz przeciwnie.Zamieszczone przez ArQ
A moze po prostu zle zadales pytanie i zle prowadziles cala polemike ? Latwiej zwalic na innych niz popatrzec na siebie co nie ?Zamieszczone przez ArQ
Vitez juz odpowiedzial ja tylko moge sie pod tym podpisac.Zamieszczone przez ArQ
Jesli chodzi o odpowiedz na NOWYCH warunkach odpowiadam ze w zaleznosci od zapotrzebowania na ogniskowe wchodza w rachube wlasciwie dwa szkla ... Tamron 28-75/2.8 badz Sigma 18-50/2.8